Passion #1 ( Dutch Passion )

25.3660.94

Εξωτερικής καλλιέργειας
Θηλυκά-Φωτοπεριόδου
Californian Indica
Κυρίαρχο Indica
Ανθοφορία : 7-9 εβδομάδες
THC :Πολύ Yψηλή

Περιγραφή

Το Passion #1 είναι μια εύρωστη ποικιλία εξωτερικού χώρου με έντονη φάση ανάπτυξης και φάση γρήγορης ανθοφορίας
Το Passion #1 είναι μια από τις πρότυπες, κλασικές ποικιλίες εξωτερικού χώρου. Αυτό το ιδιαίτερα σταθερό και ανθεκτικό στέλεχος εξωτερικού χώρου έχει πολύ υψηλή απόδοση και σύντομο χρόνο ανθοφορίας. Τα περισσότερα φυτά τελειώνουν νωρίς τον Σεπτέμβριο με ορισμένους φαινότυπους να διαρκούν μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Τα φυτά αναπτύσσονται πολύ γρήγορα. Κατά τη φάση της ανάπτυξης μπορείτε ήδη να δείτε τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του στελέχους. Τα φυτά ύψους άνω των 3 μέτρων δεν αποτελούν εξαίρεση! Εάν ξεκινήσει η προανάπτυξη, μπορούν να αναπτυχθούν φυτά άνω των 4 μέτρων. Τα πάει καλά ως φυτό στην πίσω αυλή, αλλά ευδοκιμεί και σε θερμοκήπιο ή ως αντάρτικο φυτό.
Το Passion # 1 είναι μια από τις παλαιότερες υπαίθριες ποικιλίες στη συλλογή μας. Αυτό το ανθεκτικό στέλεχος κάνναβης σε εξωτερικούς χώρους ανακαλύφθηκε τη δεκαετία του 1970 στην Αμερική και στη συνέχεια αναπτύχθηκε περαιτέρω στην Ολλανδία. Αυτό το στέλεχος εκτρέφεται επιλεκτικά εδώ και πολλά χρόνια, κυρίως για ταχύτητα, μέγεθος, απόδοση και ισχύ. Αυτό έχει κάνει το Passion # 1 μας μία από τις πιο γρήγορες και ταυτόχρονα τις μεγαλύτερες υπαίθριες ποικιλίες που διατίθενται στην αγορά.

Το πάθος #1 μεγαλώνει με επιμήκεις μπουμπούκια που είναι γεμάτα ρητίνη. Είναι ένα υβριδικό φυτό κάνναβης με το μοτίβο ανάπτυξης μιας Sativa και τον χρόνο ανθοφορίας μιας Indica. Μπορεί να δείξει λίγο περισσότερο από το υπόβαθρό της Indica κατά τη φάση ανάπτυξης σε σύγκριση με τη φάση της ανθοφορίας. Μόλις το φυτό αρχίσει να ανθίζει, θα δείτε τα περισσότερα χαρακτηριστικά του Sativa να εμφανίζονται πιο καθαρά. Τελικά γίνεται ένα πολύ ψηλό, λεπτό φυτό με λεπτά φύλλα. Τα κλαδιά γίνονται αρκετά χοντρά, όπως και τα άνθη αυτού του στελέχους. Με αρκετό χώμα και ηλιακό φως, αυτό γίνεται ένα φυτό επικών διαστάσεων.

Το Passion #1 έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά και μόνο για υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Αυτό δεν είναι στέλεχος για να αναπτυχθεί σε εσωτερικούς χώρους κάτω από ισχυρά φώτα. Στο τέλος της φάσης της ανθοφορίας το φυτό είναι γεμάτο τριχώματα. Ακόμη και τα πιο μικρά φύλλα έχουν ένα καλό στρώμα ρητίνης. Το Passion  #1 αρχίζει να ανθίζει την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου/αρχές Αυγούστου στα ολλανδικά γεωγραφικά πλάτη. Είναι ένα πολύ σκληρό και ανθεκτικό στέλεχος.

Λόγω των λεπτών φύλλων και της ανοιχτής δομής, οι μύκητες και η σήψη των μπουμπουκιών έχουν μικρότερη συγκράτηση σε αυτό το στέλεχος κάνναβης. Τα μπουμπούκια γίνονται σταθερά αλλά όχι πολύ συμπαγή, παραμένουν ελαφρώς πιο μαλακά και πιο ανοιχτά στη δομή. Τα μακριά μπουμπούκια της μπορούν εύκολα να φτάσουν τα 40-50 εκατοστά. Αυτές οι μακριές, συνεχείς ανθοφορίες θα πρέπει να υποστηρίζονται κατά το τέλος της φάσης της ανθοφορίας, καθώς μερικές φορές μπορεί να κρεμούν εντελώς λόγω του βάρους των μπουμπουκιών.

Η γενετική που χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή του  Passion#1 εγγυάται τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Μια ισχυρή υβριδική ποικιλία εξωτερικού χώρου με πολύ υψηλή απόδοση
Ισχυρά μπουμπούκια με παχύ στρώμα ρητίνης και υψηλό επίπεδο THC
Αυτά τα φυτά είναι ζωηρά και αναπτύσσονται πολύ γρήγορα, φτάνοντας κατά μέσο όρο μεταξύ 2-3,5 m ύψος
Το Passion #1 είναι μια πολύ σταθερή και ανθεκτική ποικιλία εξωτερικού χώρου, μπορεί να αντέξει αρκετά καλά τις κακές καιρικές συνθήκες, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά κατάλληλη για καλλιέργεια σε μέτριο κλίμα.

O  χρόνος ανθοφορίας του  Passion#1
Αυτή η ποικιλία έχει μέσο χρόνο ανθοφορίας περίπου 6-8 εβδομάδες. Οι πιο γρήγοροι φαινότυποι είναι έτοιμοι από τις αρχές Σεπτεμβρίου (στο βόρειο ημισφαίριο). Τα ελαφρώς μεγαλύτερα ανθοφόρα φυτά χρειάζονται συνήθως μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου για να ωριμάσουν πλήρως. Τα φυτά φτάνουν σε ένα μέσο ύψος 2-3,5 m σε εξωτερικούς χώρους όταν καλλιεργούνται σε καλό έδαφος. Για να αποκτήσετε τα μεγαλύτερα δυνατά φυτά, συνιστούμε να ξεκινήσετε νωρίς με εσωτερική βλάστηση και βλαστική ανάπτυξη των φυτών.

Το Passion #1 έχει αναπτυχθεί ειδικά ως ποικιλία εξωτερικού χώρου/θερμοκηπίου, επομένως αυτή η ποικιλία δεν είναι κατάλληλη για καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους κάτω από ισχυρά φώτα. Είναι γνωστή για το δυνατό της σθένος. Κατά τη διάρκεια τόσο της φάσης ανάπτυξης όσο και της ανθοφορίας, αυτό το στέλεχος μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα. Τα πάει πολύ καλά ως ποικιλία ανοιχτού εδάφους, αλλά μπορεί επίσης να καλλιεργηθεί σε γλάστρες. Σας συνιστούμε να επιλέξετε πολύ μεγάλες γλάστρες, τουλάχιστον 50-100 L. Εάν θέλετε το καλύτερο αποτέλεσμα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα smart pot μεγέθους μερικών εκατοντάδων λίτρων.

Η απόδοση του  Passion#1
Το Passion #1 αρχίζει να ανθίζει νωρίς στη σεζόν. Η μέση ξηρή απόδοση κυμαίνεται από 250g έως περίπου 750g ανά φυτό. Κάτω από βέλτιστες συνθήκες τα φυτά μπορούν να αναπτυχθούν σε γιγαντιαίες αναλογίες (μέχρι 3,5 – 4 m) και οι αποδόσεις μπορούν να ξεπεράσουν το 1,5 κιλό ξηρού οφθαλμού ανά φυτό. Ευδοκιμεί καλύτερα σε θερμοκήπιο ή σε ηλιόλουστο κλίμα.

Όταν το φυτό καλλιεργείται σε μικρές γλάστρες, η απόδοση θα είναι επίσης κάπως χαμηλότερη. Αλλά ακόμη και σε μικρές γλάστρες, είναι δυνατές αποδόσεις πολλών εκατοντάδων γραμμαρίων ανά φυτό. Είναι πιο ανθεκτική στις κακές καιρικές συνθήκες από τα περισσότερα παραδοσιακά στελέχη κάνναβης. Η βροχή και το κρύο έχουν μικρότερη επίδραση σε αυτό το στέλεχος. Αν λοιπόν ζείτε σε μια περιοχή με βροχερό και ψυχρό κλίμα, το  Passion# 1 μπορεί να σας καταπλήξει με μια πολύ καλή σοδειά! Δώστε της κατά προτίμηση ένα ηλιόλουστο σημείο στον κήπο σας για καλύτερα αποτελέσματα.

Συμβουλές από τους ειδικούς μας
Το Passion #1 είναι ένα φυτό κάνναβης με έντονη επιθυμία να αναπτυχθεί κατακόρυφα. Εάν θέλετε να μεγαλώσει ευρύτερα, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κόψετε τα φυτά πολλές φορές. Χωρίς αυτές τις τεχνικές ανάπτυξης, αυτό το φυτό αισθάνεται την ανάγκη να αναπτυχθεί όλο και πιο ψηλά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ψηλά φυτά ύψους άνω των 4 μέτρων στις πιο ευνοϊκές συνθήκες. Χάρη σε αυτό το σφρίγος και το μέγεθος, προσφέρει φυσικά πολύ υψηλή απόδοση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο SCROG έξω, για παράδειγμα, για να περιορίσετε κάπως το ύψος της.

Για να μπορέσετε να καλλιεργήσετε τα μεγαλύτερα φυτά, συνιστούμε να ξεκινήσετε νωρίς τα φυτά σε εσωτερικούς χώρους. Στην περίπτωση της Ολλανδίας, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε γύρω στον Μάρτιο/Απρίλιο. Η βλάστηση σε εσωτερικούς χώρους και η προ-ανάπτυξη των φυτών για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες εξασφαλίζει ένα δυνατό φυτό που μπορεί να αντέξει πριν τοποθετηθεί έξω.

Αν έχετε ακόμη περισσότερο π.χ. 8-10 εβδομάδες, συνιστούμε να μεταφέρετε τα φυτά πολλές φορές σε μια μεγαλύτερη γλάστρα, αυτό είναι καλύτερο για το ριζικό σύστημα. Μην ξεχάσετε να εγκλιματίσετε τα φυτά σε εξωτερικές συνθήκες πριν τοποθετηθούν μόνιμα έξω. Μπορείτε να το κάνετε αυτό αφήνοντας τα φυτά έξω σε μια γλάστρα για μερικές ώρες κάθε μέρα για περίπου 1-2 εβδομάδες. Ξεκινήστε να το κάνετε αυτό το πρωί και σταδιακά αφήστε το φυτό έξω για όλο και μεγαλύτερες περιόδους.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 10, 3, 5

types

photoperiod

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Passion #1 ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *