Blueberry ( Dutch Passion )

35.5353.83

Εξωτερικής/Εσωτερικής καλλιέργειας
Θηλυκά-Φωτοπεριόδου
Original Blueberry
Κυρίαρχο indica
Ανθοφορία : 8-9 εβδομάδες
THC Πολύ υψηλή

Περιγραφή

1970’s Original Blueberry

Το θρυλικό Blueberry είναι ένα πολύ ρητινώδες στέλεχος Indica (περίπου 80% Indica, 20% Sativa) που αποτελείται κυρίως από μια αφγανική Indica. Η γενετική Sativa προέρχεται από μια Ταϊλανδέζικη Sativa και σε μικρότερο βαθμό επίσης από μια Oaxacan (Μεξικάνικη) Sativa. Αυτός ο μοναδικός τριμερής σταυρός είναι το γενετικό θεμέλιο για το στέλεχος Blueberry και τους πολλούς απογόνους του.

Τα περισσότερα φυτά έχουν ένα συμπαγές σχέδιο ανάπτυξης με στιβαρούς μίσχους και πολύ μεγάλα, φαρδιά φύλλα βεντάλιας. Τα μεσογονάτια μπορεί να είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους και τα στελέχη μπορούν να γίνουν μοβ. Το Blueberry μπορεί επίσης να παράγει μερικά όμορφα χρώματα στα φύλλα και τα λουλούδια.

Το Original Blueberry απέκτησε μια θρυλική θέση μαζί με έναν τεράστιο αριθμό οπαδών. Τα πιο πρόσφατα χρόνια το Blueberry έχει χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει αμέτρητους νέους και δημοφιλείς σταυρούς π.χ. Blue Dream, Mazar x Blueberry (πρώην Skywalker), Mazar x Blueberry OG (πρώην Skywalker OG), Blueberry Headband, Blueberry Diesel και Blue Cookies για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Το Blueberry  είναι έτοιμο για συγκομιδή μετά από περίπου 8-9 εβδομάδες σε εσωτερικούς χώρους. Σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να φτάσει σε μέγιστο ύψος 2,5-3 μέτρα και συλλέγεται γύρω στις αρχές/μέσα του Φθινοπώρου.

Η γενετική που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του Blueberry εξασφαλίζει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

-Ένα ισχυρό και στιβαρό φυτό που μπορεί να αποδώσει πολύ καλά τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους εάν καλλιεργηθεί σε βέλτιστες συνθήκες
-Μικρές μεσοκομβικές αποστάσεις με πυκνές συστάδες λουλουδιών και καλή αναλογία κάλυκα προς φύλλα
-Μια εκπληκτική εμπειρία καπνού/ατμίσματος, ένα από τα πιο φρουτώδη στελέχη στον πλανήτη
-Το Blueberry μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη ποικιλία για αρχάριους, αλλά θα ανταμείψει τον έμπειρο καλλιεργητή με μια άφθονη συγκομιδή μιας από τις καλύτερες πρωτότυπες ποικιλίες κάνναβης. Μπορεί να καλλιεργηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Σε εξωτερικούς χώρους, το Blueberry έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε σημαντικό μέγεθος στις βέλτιστες συνθήκες. Ιδανικά ο καιρός θα πρέπει να είναι ήπιος/εύκρατος με άφθονο ήλιο και λίγο αέρα για να μειωθεί η πιθανότητα να καταστραφούν τα μπουμπούκια από μούχλα και μύκητες. Όταν καλλιεργείται σε ευνοϊκές συνθήκες, έχει τη δυνατότητα να αποδίδει πολύ. Μερικοί καλλιεργητές πέτυχαν συγκομιδές πάνω από 2 κιλά ανά φυτό.

Το Blueberry μπορεί να έχει μεγάλα φύλλα βεντάλιας που λειτουργούν ως τεράστια ηλιακά πάνελ, μετατρέποντας το φως σε ενέργεια. Ισχυροί μίσχοι και μικρότερη απόσταση μεταξύ των κόμβων την καθιστούν εξαιρετική υποψήφια για στυλ καλλιέργειας τύπου SOG.

Ο χρόνος ανθοφορίας είναι περίπου 8-9 εβδομάδες.

 

Η συμβουλή των ειδικών μας:

Το Blueberry  δεν είναι η πιο εύκολη ποικιλία για νεότερους καλλιεργητές και μπορεί να απαιτήσει μια ιδιότροπη τροφοδοσία. Αλλά θα ανταποδώσει τους πιο έμπειρους καλλιεργητές με μια όμορφη συγκομιδή μιας ίσως από τις καλύτερες διαθέσιμες ποικιλίες κάνναβης. Συνιστούμε στους καλλιεργητές να διασφαλίζουν ότι οι συνθήκες του χώρου ανάπτυξης τους είναι όσο το δυνατόν καλύτερες. Το Blueberry ευδοκιμεί σε ένα σταθερό περιβάλλον ανάπτυξης. Το κλίμα, τα θρεπτικά συστατικά, το έδαφος και ο φωτισμός πρέπει να βελτιστοποιηθούν ώστε να αισθάνεται άνετα και να προσφέρει στο έπακρο τις δυνατότητές της.

Ένα ψυχρό κλίμα θα ενθαρρύνει την παραγωγή μωβ και μπλε αποχρώσεων. Εάν την μεγαλώνετε σε εσωτερικό χώρο, προσπαθήστε να αφήσετε λίγο κρύο αέρα να ρέει στο δωμάτιο ανάπτυξης στο τέλος της ανθοφορίας για ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα.

Χειριστείτε την καλά και θα ανταμειφθείτε με μια από τις καλύτερες γευστικές ποικιλίες κάνναβης που δημιουργήθηκαν ποτέ!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 10, 3, 5

types

photoperiod

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Blueberry ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *