Mazar ( Dutch Passion )

35.5386.35

Εξωτερικής/Εσωτερικής καλλιέργειας
Θηλυκά-Φωτοπεριόδου
Skunk#1 X Afghani
Κυρίαρχο Indica
Ανθοφορία : 8 εβδομάδες
THC :Πολύ Yψηλή

Περιγραφή

Το Mazar είναι ένα αυθεντικό αφγανικό Indica που διασταυρώθηκε με έναν ιδιαίτερο φαινότυπο από το θρυλικό μας Skunk #1. Τα Indica από το Αφγανιστάν είναι γνωστά για τη στιβαρότητα και την ευκολία καλλιέργειας τους. Αυτά τα φυτά αναπτύσσονται και ανθίζουν γρήγορα. Μπορούν συνήθως να αντέξουν τις ψυχρότερες θερμοκρασίες και να αναπτύξουν πολύ δυνατά κλαδιά με χοντρά μπουμπούκια και ένα καλό στρώμα κολλώδους τριχώματος.

Διασχίζοντας αυτό το Afghani με το Skunk # 1 μας αύξησε σημαντικά τις αποδόσεις, δίνοντας στα φυτά μια ελαφρώς λιγότερο κοντή/γεμάτη δομή, καθιστώντας τα πιο κατάλληλα για όλους τους τύπους καλλιεργητικών συνθηκών και καλλιεργητών. Το Mazar είναι ιδανικό για αρχάριους και μπορεί να ανεχθεί αρκετή ποσότητα διατροφής τόσο κατά την ανάπτυξη όσο και κατά την ανθοφορία. Με μέσο χρόνο ανθοφορίας 8-9 εβδομάδες, εξακολουθεί να είναι μια γρήγορη ανθοφορία Indica.

Τι είδους γενετική υπάρχει ακριβώς στο Mazar;
Το Mazar είναι μια από τις πιο ισχυρές και καλύτερες ποικιλίες που έχει δημιουργήσει ποτέ η Dutch Passion. Το αυθεντικό μας Mazar είναι ένα κλασικό της δεκαετίας του 1980, που αναπτύχθηκε από ένα ειδικό Skunk # 1 που διασταυρώνεται με ένα Αφγανικό υψηλής ποιότητας. Το 1997 το γενετικό μείγμα βελτιώθηκε και σήμερα η Mazar εξακολουθεί να είναι μία από τις ποικιλίες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και τις πιο εκτιμημένες ποτέ.

Το Mazar είναι ένα μεσαίου μεγέθους φυτό με συμπαγείς, ολόλευκους οφθαλμούς με υψηλή δραστικότητα
Το Mazar είναι ένα στέλεχος κάνναβης με κυρίαρχο Indica μεσαίου μεγέθους με συμπαγή δομή φυτού και μπουμπουκιού. Τα χαρακτηριστικά Indica της είναι πιο εμφανή κατά τη φάση ανάπτυξης. Μόλις αρχίσει να ανθίζει τα χαρακτηριστικά της Skunk έρχονται στο προσκήνιο λίγο περισσότερο.

Έχει σημαντικά μεγαλύτερη έκταση από τις εντελώς καθαρές αφγανικές Ίντικες. Αυτό σημαίνει περισσότερα μπουμπούκια και μεγαλύτερα μπουμπούκια, κάτι που τελικά ωφελεί την απόδοση. Όταν καλλιεργείται φυσικά, έχει συνήθως όψη σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο με βαριά πλαϊνά κλαδιά. Τα παχιά μπουμπούκια μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο στήριγμα κατά το τέλος της ανθοφορίας για να παραμείνουν όρθιοι.

Η στιβαρότητα και το σφρίγος κάνουν το Mazar μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους καλλιεργητές. Είναι ένα αληθινό αφγανικό φυτό χασίς με υψηλή δραστικότητα και εξαιρετική παραγωγή ρητίνης.

Κατά τη φάση της ανάπτυξης, μπορεί να έχει μια κοντή, συμπαγή δομή με πολύ λιπαρά σκούρα πράσινα φύλλα Indica. Μερικοί φαινότυποι έχουν μια ελαφρώς πιο ανοιχτή υβριδική δομή, τα φύλλα βεντάλιας αυτών των φυτών μπορεί να γίνουν πολύ μεγάλα.

Τα πιο συμπαγή φαινόμενα που κυριαρχούν στην Indica είναι τέλεια φυτά για SOG. Τα χοντρά κλαδιά, η γρήγορη φάση ανθοφορίας και η μεγάλη συμπαγής κυρίαρχη άνθιση διασφαλίζουν ότι μπορείτε να επιτύχετε πολύ υψηλές αποδόσεις. Τα φυτά που κλίνουν περισσότερο προς μια υβριδική δομή (με λίγη περισσότερη γενετική Skunk) μπορούν επίσης να αναπτυχθούν τέλεια σε ένα SCROG. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις διαφορετικές τεχνικές καλλιέργειας για να αυξήσετε την απόδοση.

Η έκταση είναι μέση για ένα φυτό κάνναβης που κυριαρχεί στην Indica. Συνεχίζει να αναπτύσσεται στη φάση της ανθοφορίας για περίπου 2 έως το πολύ 3 εβδομάδες. Τα φυτά είναι γνωστά για τα χοντρά κλαδιά που μπορούν να φέρουν μεγάλα εύρωστα άνθη. Η απόσταση μεσογονάτου είναι μικρή έως μεσαία, γεγονός που διασφαλίζει ότι θα αναπτυχθούν μεγάλες μακριές ανθοφορίες.

Η γενετική που χρησιμοποιείται για το Mazar εγγυάται τις ακόλουθες ιδιότητες:

Ένα μεσαίου μεγέθους  Αφγανικό Indica φυτό με υψηλή απόδοση.

Μια συμπαγής δομή φυτού/άνθισης και μπουμπούκια με παχύ κολλώδες στρώμα κρυστάλλων.
Υψηλή περιεκτικότητα σε THC και πολύ πικάντικο προφίλ τερπενίου, απαραίτητο για τους αληθινούς λάτρεις της παλιάς σχολής Kush.
Το Mazar είναι ένα ισχυρό Indica με ποσοστό THC περίπου 20%, υπό την προϋπόθεση ότι καλλιεργείται σε καλές συνθήκες. Στα χέρια ενός ειδικού, είναι δυνατά ακόμη υψηλότερα ποσοστά THC και πολύ υψηλές αποδόσεις.

Συμβουλές από τους ειδικούς μας:

Το Mazar είναι ένα απλό στέλεχος κάνναβης που είναι εύκολο να αναπτυχθεί από οποιονδήποτε τύπο καλλιεργητή ή με οποιοδήποτε είδος μεθόδου καλλιέργειας. Το γενετικό της υπόβαθρο εξασφαλίζει ένα πολύ σταθερό και ομοιόμορφο τελικό αποτέλεσμα. Είναι μια κυρίαρχη ποικιλία Indica με μόνο μια μικρή αναλογία γενετικής Sativa, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το φυτό είναι ελαφρώς λιγότερο στιβαρό και έχει υψηλότερη απόδοση από το πιο αγνό της Indica. Ο συνδυασμός ποιότητας, απόδοσης, ταχύτητας, στιβαρότητας και ευκολίας καλλιέργειας έχει κάνει αυτό το στέλεχος αληθινό κλασικό και θρυλικό στέλεχος.

Η πιο σημαντική συμβουλή που μπορούμε να δώσουμε είναι να κρατάμε υπό έλεγχο τόσο την υγρασία όσο και τη θερμοκρασία. Δεν της αρέσουν οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, που μπορεί να κάνουν τα μπουμπούκια να γίνουν πιο «αφράτα». Η χαμηλή υγρασία είναι σημαντική για την πρόληψη της μούχλας και της σήψης. Επιπλέον, η καλή κυκλοφορία του αέρα είναι επίσης σημαντική για το Kush Mazar μας. Αυτό διασφαλίζει ότι τα κλαδιά γίνονται πιο δυνατά και μπορούν να υποστηρίξουν περισσότερο βάρος.

Θέλετε να έχετε την υψηλότερη δυνατή απόδοση από αυτό το στέλεχος; Στη συνέχεια, εξασφαλίστε ένα σταθερό κλίμα με χαμηλή μέγιστη θερμοκρασία (25-27ºC) σε συνδυασμό με χαμηλή υγρασία και επαρκή ανταλλαγή / μετατόπιση αέρα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 10, 3, 5

types

photoperiod

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Mazar ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *