The Ultimate ( Dutch Passion )

30.4576.19

Εξωτερικής/Εσωτερικής καλλιέργειας
Θηλυκά-Φωτοπεριόδου
Original The Ultimate
50% Indica / 50% Sativa
Ανθοφορία : 9 εβδομάδες
THC :Πολύ Yψηλή

Περιγραφή

Το Ultimate είναι ένα από τα στελέχη κάνναβης με την υψηλότερη απόδοση που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Είναι μια ισορροπημένη ποικιλία 50% Indica / 50% Sativa με εξαιρετική φήμη για εύκολες και μεγάλες αποδόσεις. Είναι το αγαπημένο των πελατών λόγω της εξαιρετικά υψηλής απόδοσης και της ισχυρής ανάπτυξης. Τα άνθη είναι γνωστά ότι είναι μακριά και παχιά. Αυτό το στέλεχος παράγει τεράστιες ανθοφορίες που μπορούν εύκολα να μεγαλώσουν τόσο παχιά όσο ο πήχης σας. Τα φύλλα είναι ένα ωραίο σκούρο πράσινο χρώμα και τα μπουμπούκια είναι ένα πιο ανοιχτό πράσινο χρώμα, γεμάτα πορτοκαλί τρίχες. Τα μπουμπούκια στην πραγματικότητα φαίνονται όμορφα και είναι πλούσια σε τριχώματα. Ο συνδυασμός αυτών των κολλωδών λευκών μπουμπουκιών και των λαμπερών πορτοκαλί τριχών θα θυμίσει σε πολλούς καλλιεργητές τις καλύτερες παλιές ποικιλίες Skunk από το παρελθόν.

Η Ultimate είναι μια ισχυρή ισορροπημένη υβριδική ποικιλία κάνναβης. Οι εκτροφείς σπόρων μας έχουν εργαστεί σκληρά για να δώσουν σε αυτό το σταθερό υβρίδιο την υψηλότερη δυνατή απόδοση. Αυτό το στέλεχος έχει φυσιολογικό ρυθμό ανάπτυξης, είναι κυρίως το τελικό μέγεθος και το βάρος των μπουμπουκιών που κάνει τη διαφορά.

Κατά τη φάση της ανθοφορίας, τα φυτά έχουν μέτρια προς υψηλή έκταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τεντώματος τα φυτά θα αναπτυχθούν κατακόρυφα αλλά και σε πλάτος. Η Ultimate προτιμά ελαφριά τροφοδοσία και με επαρκές φως και τέλειες συνθήκες ανάπτυξης μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα όμορφο φυτό κάνναβης γεμάτο από πάνω προς τα κάτω με ανθεκτικά μακριά μπουμπούκια. Αυτό το τέντωμα διαρκεί κατά μέσο όρο 3 εβδομάδες μετά την αλλαγή του ρολογιού σε φωτισμό άνθισης 12/12. Από τη στιγμή που το τέντωμα σταματά, αρχίζει η ανάπτυξη της ανθοφορίας. Ταυτόχρονα η παραγωγή των τριχωμάτων ξεκινά και συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 εβδομάδων της φάσης της ανθοφορίας, η παραγωγή μπουμπουκιών θα πάει στην επόμενη ταχύτητα και θα δείτε τα λουλούδια να διογκώνονται σε απίστευτα μακριά και βαριά «κόλα». Τα μπουμπούκια γίνονται σκληρά και συμπαγή, σε αυτή την ποικιλία αρέσουν τα υψηλά επίπεδα φωτός κατά τη φάση της ανθοφορίας. Είναι καλύτερο να στηρίζετε τις κορυφές με δίχτυ ή με κορδόνι στήριξης, ώστε να μην κρεμούν από το βάρος τους. Αυτό το 50/50 Indica/Sativa είναι ένα πραγματικά όμορφο στέλεχος. Είναι το στέλεχος της επιλογής για όσους αναζητούν ένα ισορροπημένο υβρίδιο με μπουμπούκια μεγάλου μεγέθους. Πέρα από το μέγεθός της, είναι πολύ ανεκτική στη διατροφή και τις αλλαγές θερμοκρασίας, καθιστώντας την κατάλληλη και για αρχάριους καλλιεργητές. Ωστόσο, η υγρασία κατά την άνθηση θα πρέπει να διατηρείται χαμηλή (<50% ανά πάσα στιγμή) για να αποφευχθεί η μούχλα και η σήψη των μπουμπουκιών.

Η γενετική που χρησιμοποιείται για το The Ultimate εγγυάται τις ακόλουθες ιδιότητες:

-Ένα ισχυρό υβρίδιο κάνναβης με μέτριο τέντωμα κατά τη φάση της ανθοφορίας
-Μια απόδοση XXL με εξαιρετικά μεγάλους παπάδες που απαιτούν κάποια υποστήριξη κατά τη φάση της ανθοφορίας
-Τα ισχυρά άνθη έχουν ένα πικάντικο άρωμα πεύκου και λάιμ σε συνδυασμό με πιο γλυκές και γήινες νότες
-Το Ultimate είναι το ιδανικό στέλεχος για καλλιεργητές που αναζητούν την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

Ο χρόνος ανθοφορίας διαρκεί κατά μέσο όρο 9 εβδομάδες, με εκρηκτική ανάπτυξη ανθοφορίας τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες. Το Ultimate απορροφά πολλά θρεπτικά συστατικά κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης και μπορεί να διαχειριστεί υψηλή ένταση φωτός κατά τη φάση της ανθοφορίας, κάτι που ωφελεί την τελική απόδοση. Το Ultimate είναι ένα μεσαίου μεγέθους φυτό που συνήθως μεγαλώνει σε περίπου 0,75 m-1m, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και λίγο ψηλότερο. Παράγει πολύ χοντρά άνθη στα πλαϊνά κλαδιά και την κύρια κόλα.
Οι έμπειροι καλλιεργητές θα εκτιμήσουν την εξαιρετική δύναμη ανθοφορίας κατά τις τελευταίες εβδομάδες της ανθοφορίας. Αυτό το στέλεχος παράγει πολλά λευκά ύπερα, ακόμη και μέχρι το τέλος της φάσης της ανθοφορίας. Στις πιο ευνοϊκές συνθήκες, χρειάζεται περίπου 9 εβδομάδες 12/12 εσωτερικού φωτός για να ωριμάσει. Η συγκομιδή γίνεται καλύτερα όταν τα τριχώματα είναι κυρίως θολά.

Το Ultimate έχει βαριά συγκομιδή και μεγαλώνει κατά μέσο όρο γύρω στα 75 cm, ιδανικό για καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό το στέλεχος είναι γνωστό για τις πολύ γενναιόδωρες αποδόσεις του σχεδόν σε όλους τους τύπους καλλιεργητικών συνθηκών. Είναι εύκολο να επιτευχθούν αποδόσεις περίπου 500-600 g/m2.
Αναπτύσσεται καλά στο έδαφος, στο κοκοφοίνικα και σε υδροηλεκτρικό σύστημα. Τα πάει πολύ καλά σε μια καλλιέργεια SCROG και είναι σε θέση να παράγει αποδόσεις XXL πολύ πάνω από 600 g/m2. Ακόμη και με ένα μόνο φυτό αυτού του στελέχους, μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα από 750 g/m2 με τη σωστή γνώση, φροντίδα και συνθήκες ανάπτυξης. Ωστόσο, αυτό προορίζεται μόνο για τους πιο έμπειρους καλλιεργητές που εργάζονται επίσης με τους καλύτερους λαμπτήρες, συστήματα καλλιέργειας, διατροφή και άλλα προϊόντα καλλιέργειας.
Σε εξωτερικούς χώρους γίνεται πολύ μεγάλη και μπορεί να μεταφέρει αρκετά κιλά ανά φυτό. Το Ultimate τα πάει καλά σε ελεγχόμενα θερμοκήπια και σε ζεστά ξηρά κλίματα όπου ο κίνδυνος μούχλας είναι πολύ μικρότερος. Σε ένα εύκρατο / ψυχρό κλίμα, ίσως είναι καλύτερα να καλλιεργήσετε την έκδοση autoflower του The Ultimate που ονομάζεται Auto Ultimate.

Συμβουλές από τους ειδικούς μας
Μια σημαντική συμβουλή κατά την καλλιέργεια του The Ultimate είναι να μην αρχίσετε να ξεπλένετε πολύ νωρίς και σίγουρα να μην το συγκομίζετε πολύ νωρίς. Αυτή η ποικιλία ανταμείβει την υπομονή του καλλιεργητή με μια επιπλέον λιπαρή απόδοση! Συνιστούμε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν αφυγραντήρα κατά τη φάση της ανθοφορίας, επειδή τα μπουμπούκια θα γίνουν τόσο παχιά και συμπαγή που θέλετε να δώσετε τη μούχλα όσο το δυνατόν λιγότερες πιθανότητες!

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την κυρία, δοκιμάστε να την μεγαλώσετε σε ένα SCROG (Πράσινη οθόνη). Εάν προτιμάτε , μπορείτε να την λυγίσετε κατά τη φάση της ανάπτυξης και να τη στερεώσετε με κορδόνι κήπου για να της επιτρέψετε να μεγαλώσει περισσότερο σε πλάτος. Οποιαδήποτε μέθοδος θα εξασφαλίσει ότι όλα τα μπουμπούκια θα λάβουν ίση ποσότητα φωτός και αυτό θα σας επιτρέψει να επιτύχετε μια επική απόδοση!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 10, 3, 5

types

photoperiod

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The Ultimate ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *