Auto Think Different ( Dutch Passion )

29.9559.95

Εσωτερικής / Εξωτερικής καλλιέργειας
Κυρίαρχο Sativa
AK420 Autoflower selection
Κύκλος ζωής 10-11 εβδομάδες
Σοδειά XXL
THC Πολύ υψηλή

Περιγραφή

Με την υψηλή του απόδοση και τα δυνατά άνθη του, το Think Different έφερε μια πραγματική επανάσταση στο autoflower!
Το Think Different είναι η μεγάλη έκπληξη από τη συλλογή autoflower Dutch Passion. Αυτό το στέλεχος δημιούργησε γρήγορα μια καλή φήμη μεταξύ των καλλιεργητών χάρη στην εκπληκτική του απόδοση και το δυνατό ζιζάνιο του. Η γενετική σειρά προέρχεται από ένα ειδικό υβριδικό στέλεχος AK47 γνωστό ως AK420. Μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία της, αυτή η υπέροχη ποικιλία κέρδισε μια θέση στη λίστα με τις καλύτερες πωλήσεις. Μερικοί πιστοί θαυμαστές και σοβαροί καλλιεργητές αυτοανθών αρνούνται να καλλιεργήσουν οτιδήποτε άλλο!

Αυτοί οι κλασικοί σπόροι κάνναβης είναι το αποτέλεσμα ενός ειδικού προγράμματος αναπαραγωγής για να πειστούν οριστικά οι παραδοσιακοί καλλιεργητές για τη δύναμη των αυτοανθών. Στα πρώτα χρόνια των σπόρων autoflower, υπήρχε κάποια συζήτηση γύρω από τη γενετική του autoflower γενικά. Συχνά παρέμεναν μικρά και ήταν λιγότερο ισχυρά από τα φυτά φωτοπεριόδου. Οι πρώτες διασταυρώσεις αυτοάνθισης δεν ήταν, σύμφωνα με πολλούς, τίποτα άλλο από μια κακή αντανάκλαση των γονιών τους στη φωτοπερίοδο. Τουλάχιστον, αυτή ήταν η εντύπωση που είχαν ορισμένοι καλλιεργητές εκείνη την εποχή.

Το Dutch Passion Think Different ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Αυτό το νέο στέλεχος autoflower άλλαξε τα μυαλά των παραδοσιακών καλλιεργητών και τελικά οδήγησε σε μια πραγματική επανάσταση του autoflower. Είμαστε φυσικά πολύ περήφανοι για αυτό! Το Think Different είναι ένα φυτό που θα αναπτυχθεί σε μέσο ύψος περίπου 1 μέτρο. Στα σωστά χέρια, το φυτό μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, γεγονός που καθιστά αυτό το στέλεχος αυτοάνθους ιδανικό για μεθόδους καλλιέργειας όπως το SCROG.

Γενικά, δεν συνιστούμε αυτήν τη μέθοδο καλλιέργειας για αυτοάνθη, αλλά το Think Different έχει μεγαλύτερες δυνατότητες και σφρίγος από τα περισσότερα και επομένως μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα 500 g/m². Ειδικά σε εγκατάσταση SCROG με ισχυρούς λαμπτήρες. Το Think Different είναι το τέλειο autoflower για πρώτους καλλιεργητές.

Αυτό το αυτόματο Dutch Passion τα πάει καλά σε όλα τα συστήματα και τα μέσα ανάπτυξης. Είτε χρησιμοποιείτε χώμα είτε κοκοφοίνικα, είτε καλλιεργείτε σε εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους ή σε θερμοκήπιο, το Think Different θα τα πάει καλά. Οι μεγαλύτερες συγκομιδές είναι δυνατές σε υδροπονκά συστήματα, ειδικά όταν συνδυάζονται με τους πιο πρόσφατους και πιο αποδοτικούς λαμπτήρες LED. Αυτή η πλούσια σε THC ποικιλία σπόρων κάνναβης έχει πληθωρική ανάπτυξη και ανθοφορία. Μεγαλώνει ωραία και φαρδιά με άφθονες πλευρικές διακλαδώσεις, επιτρέποντάς της να κοπεί και να λυγίσει για να χειριστεί το μοτίβο ανάπτυξής της.

Η γενετική που χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια του Think Different εγγυάται τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

– Ισχυρά και μεγάλα αυτοάνθη που κυριαρχούν στο sativa και μπορούν να αναπτυχθούν σε επικές διαστάσεις με τις κατάλληλες συνθήκες και φροντίδα.

– Είναι αληθινή αθλήτρια και τα πάει καλά σε όλα τα συστήματα, τα μέσα και τα στυλ ανάπτυξης. Ένα autoflower που θα ευδοκιμήσει σε εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους και σε θερμοκήπια.

– Μεγάλη ποσότητα ισχυρών μπουμπουκιών ανά φυτό με διακριτικό και νόστιμο up-high.

Το Think Different είναι το τέλειο autoflower για έναν αρχάριο που δεν έχει καλλιεργήσει ποτέ φυτό κάνναβης στο παρελθόν. Με αυτήν την κυρία μια καλή σοδειά, ακόμη και για αρχάριους, δεν θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση!

Οι αρχάριοι καλλιεργητές μπορούν πολύ εύκολα να επιτύχουν απόδοση περίπου 100 g ξηρών μπουμπουκιών ανά φυτό. Για έμπειρους καλλιεργητές, η συγκομιδή πολλών εκατοντάδων γραμμαρίων ανά φυτό δεν είναι δύσκολη. Με τις σωστές τεχνικές και μεθόδους καλλιέργειας, το Think Different μπορεί να εξελιχθεί σε ένα αυτόματο άνθος επικών διαστάσεων. Σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί εύκολα να παραδώσει 500+g/m², ειδικά όταν οι συνθήκες είναι βελτιστοποιημένες.

Συμβουλές από τους ειδικούς μας:

Εάν η Think Different καλλιεργείται σε υδροπονκό σύστημα ή σε μεγάλη γλάστρα με ίνες κοκοφοίνικα, μπορεί να μεγαλώσει πολύ. Σε μια μικρότερη γλάστρα θα έχει πιο συμπαγή δομή και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν τεχνικές καλλιέργειας για να διατηρείται υπό έλεγχο το ύψος της. Σε αυτές τις συνθήκες, συμβουλεύουμε ακόμη και να μην την κλαδεψετε.

Τα μεγαλύτερα φυτά Think Different μπορούν να προσφέρουν μια τεράστια συγκομιδή αυτοάνθους. Λάβετε υπόψη ότι τα μεγαλύτερα φυτά χρειάζονται μερικές φορές 1-2 εβδομάδες περισσότερο για να ωριμάσουν πλήρως. Η πολύ πρώιμη συγκομιδή μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερη απόδοση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 3, 7

types

autoflower

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Auto Think Different ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *