Auto Think Big ( Dutch Passion )

29.9559.95

Εσωτερικής / Εξωτερικής καλλιέργειας
Κυρίαρχο Sativa
Think Different XXL selection
Κύκλος ζωής 13-14 εβδομάδες
Σοδειά XXL
THC Πολύ υψηλή

Περιγραφή

Το Auto Think Big είναι ένα συμπαγές υβριδικό αυτοάνθος με χοντρά στρογγυλά μπουμπούκια και πολλή ρητίνη
Το Auto Think Big είναι πολύ «μεγάλο» όταν πρόκειται για την τελική απόδοση που μπορείτε να επιτύχετε. Αυτά είναι συνήθως μικρά κοντόχοντα φυτά που παράγουν πολύ χοντρά άνθη. Σίγουρα δεν είναι τα ψηλότερα/μεγαλύτερα φυτά, αλλά αυτό το γεγονός είναι που κάνει το Auto Think Big τόσο ενδιαφέρον για εμπορικούς καλλιεργητές που αναζητούν την υψηλότερη απόδοση. Η ανάπτυξη κατά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής της μπορεί να φαίνεται μάλλον αργή. Συνεχίζει να μεγαλώνει σταθερά, αλλά σίγουρα δεν είναι ένα «τεντωμένο στέλεχος».

Αυτό το αυτοματο έχει μια συμπαγή και θαμνώδη δομή με παχιά γερά κλαδιά. Σίγουρα μεγαλώνει σε πλάτος, αλλά παραμένει επίσης αρκετά συμπαγής. Αυτό είναι ένα στιβαρό αυτοάνθος που παραμένει κάτω από 1 μέτρο σε ύψος σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά γενικά θα αποκτήσετε ένα φυτό μεταξύ 50-75 εκατοστών που είναι γεμάτο από την κορυφή μέχρι τα νύχια με χοντρά μπουμπούκια, μερικές φορές τόσο μεγάλο και φαρδύ όσο το πόδι σας!

Αυτό το στέλεχος προήλθε από ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής που επικεντρώθηκε στην απόδοση και την ισχύ. Θεωρείται από έμπειρους καλλιεργητές ως ένα από τα πιο ισχυρά στελέχη στη συλλογή μας με αυτόματο άνθος. Οι φαινότυποι που κυριαρχούν στο Sativa μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο από τα περισσότερα autoflowers, αλλά αξίζουν την αναμονή!

Το Auto Think Big αναπτύσσεται εύκολα και το μεσαίο μέγεθός του την κάνει πολύ διαχειρίσιμη/ελεγχόμενη χωρίς να θυσιάζει την απόδοση ή την ισχύ. Η καλλιέργεια αυτού του στελέχους είναι απλή και ξέρει πώς να σας προσφέρει μια γενναιόδωρη απόδοση και μια ευχάριστη εμπειρία ανάπτυξης ανά πάσα στιγμή. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της ποικιλίας που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα για να μπορέσετε να μαζέψετε τα μεγάλα ρητινώδη μπουμπούκια της!

Επιπλέον, είναι κατάλληλη για σχεδόν κάθε τύπο μεθόδου ανάπτυξης. Τα καταφέρνει καλά με τον φυσικό τρόπο και διαπρέπει σε ένα setup SOG. Οι πιο βαριές και υψηλότερες αποδόσεις μπορούν επομένως να επιτευχθούν σε μια εγκατάσταση SOG. Εάν θέλετε να την ωθήσετε στο μέγιστο, αναπτύξτε την σε μια εγκατάσταση υδροπονικού συστήματος με ισχυρά φώτα LED σε ένα SOG. Το Auto Think Big έχει μικρή απόσταση μεταξύ των κόμβων. Οι οφθαλμοί μεγαλώνουν εντελώς μαζί και μπορούν να γίνουν εξαιρετικά μεγάλοι και γεμάτοι. Όταν την αφήνετε να ωριμάσει καλά, τα μπουμπούκια γίνονται επίσης αρκετά συμπαγή.

Η γενετική που χρησιμοποιείται για το Auto Think Big εγγυάται τις ακόλουθες ιδιότητες:

Ένα συμπαγές θαμνώδες αυτοάνθος με μεγάλη κύρια άνθηση και πολύ πλαϊνά άνθη
Η Auto Think Big είναι μια πολύ εμπορική ποικιλία, παράγει σταθερά άνθη με καλή αναλογία λουλουδιών προς φύλλα. Αυτά κόβονται εύκολα και γρήγορα
Η παραγωγή ρητίνης είναι συγκλονιστική. Τα μπουμπούκια είναι γεμάτα με τριχώματα και έχουν υψηλό ποσοστό THC και ισχυρό προφίλ τερπενίου
Το Auto Think Big είναι ένα εύκολο στην καλλιέργεια αυτόματο άνθος που μπορεί να προσφέρει πολυτελείς αποδόσεις. Η πλήρης ανθοφορία της θα ευχαριστήσει και τους πιο απαιτητικούς καλλιεργητές.

Ο χρόνος ανθοφορίας του Auto Think Big

Το Auto Think Big είναι ένα προσεκτικά επιλεγμένο στέλεχος κάνναβης αυτόματης άνθησης με υψηλή απόδοση και υψηλή δραστικότητα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν όταν της δοθεί ολόκληρες 13-14 εβδομάδες για να ολοκληρώσει την ανθοφορία. Αυτή η διαδικασία ωρίμανσης είναι σημαντική για την αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού. Συνιστάται να την μεγαλώσετε με πρόγραμμα φωτός 20/4. Αν και υπάρχουν και καλλιεργητές που έχουν πετύχει πολύ καλά αποτελέσματα με πρόγραμμα 24/0. Είναι συνήθως έτοιμη σε 13 έως 14 εβδομάδες από τον σπόρο του αυτόματου λουλουδιού μέχρι τη συγκομιδή και οι αποδόσεις έχουν δυνατότητες XXL τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Σε εξωτερικούς χώρους, ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί 1 έως το πολύ 2 εβδομάδες περισσότερο για να ωριμάσει. Αυτό συνήθως οφείλεται σε κρύες νυχτερινές θερμοκρασίες ή μεγάλες διαφορές μεταξύ ημέρας και νύχτας. Δεν συνιστούμε την καλλιέργεια αυτού του στελέχους στις πιο βόρειες περιοχές (με πολύ σύντομα καλοκαίρια και χαμηλές θερμοκρασίες) ή σε περιοχές κοντά στον ισημερινό (με υψηλή υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες). Στα παχιά, γεμάτα μπουμπούκια δεν τους αρέσει η υγρασία και μπορεί να μπουν σε μπελάδες. Κάποια υποστήριξη για τα βαριά άνθη συνιστάται προς το τέλος της ανθοφορίας.

Συμβουλή ειδικού

Με μέσο χρόνο ανθοφορίας περίπου 13-14 εβδομάδες, το Auto Think Big σίγουρα δεν είναι ένα γρήγορο autoflower. Θα μπορούσατε να συλλέξετε μερικούς φαινοτύπους νωρίτερα, για παράδειγμα, γύρω στη 12η εβδομάδα, αλλά συνιστούμε να περιμένετε έως ότου αυτή η κυρία τελειώσει εντελώς την ανθοφορία. Τις τελευταίες εβδομάδες, τα άνθη της γίνονται πιο γεμάτα και πιο συμπαγή. Αυτό παρέχει τελικά την απόδοση XXL που αναζητάτε!

Μπορείτε να επιτύχετε πραγματικά ακραίες αποδόσεις m² με αυτήν την κυρία. Δώστε της αρκετό φως και θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Αυτό είναι ένα στέλεχος που ταξινομούμε ως «ελαφριά τροφοδοσία». Ισχυροί, ισχυροί λαμπτήρες (LED) εξασφαλίζουν μια πληθωρική άνθιση. Βεβαιωθείτε ότι το χτίζετε ομοιόμορφα. Τα νεαρά φυτά πρέπει να συνηθίσουν στο δυνατό φως, γι’ αυτό κρεμάστε τα φωτιστικά πολύ ψηλότερα τον πρώτο μήνα. Εάν έχετε ροοστάτη, μπορείτε να μειώσετε το φως σας κατά τις πρώτες εβδομάδες σε μια ένταση φωτός που είναι πιο κατάλληλη για την πρώιμη ανάπτυξη.

Μπορεί να αναπτυχθεί με πρόγραμμα φωτός 24 ώρες το 24ωρο, αλλά να έχετε κατά νου ότι μπορεί να έχει ελαφρύ στρες, οπότε κοιτάξτε προσεκτικά τα φυτά και τι μπορούν να χειριστούν. Μπορεί επίσης να αναπτύξει ορισμένα διατροφικά προβλήματα. Οι ειδικοί συνήθως μπορούν να το χειριστούν αυτό καλά, αλλά οι αρχάριοι καλλιεργητές δεν μπορούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνήθως συνιστούμε να την μεγαλώσετε σε ένα πρόγραμμα 20/4 για καλύτερα αποτελέσματα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 3, 7

types

autoflower

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Auto Think Big ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *