Auto Ultimate ( Dutch Passion )

29.9559.95

Εσωτερικής / Εξωτερικής καλλιέργειας
Κυρίαρχο Sativa
The Ultimate X Auto Mazar
Κύκλος ζωής 12-15 εβδομάδες
Σοδειά XXL
THC Πολύ υψηλή

Περιγραφή

 

Το Auto Ultimate είναι ένα από τα καλύτερα αυτοάνθη στον κόσμο, με αυτό το φυτό είστε σίγουροι για την υψηλότερη δυνατή απόδοση
Το Auto Ultimate θεωρείται ένα από τα καλύτερα άνθη αυτόματης απόδοσης που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Οι πολλοί επαναλαμβανόμενοι πελάτες λατρεύουν επίσης το ισχυρό μακροχρόνιο high και ένα ενεργητικό εφέ ευφορίας . Είναι ένα αυτοάνθος που καλλιεργείται εύκολα. Κάτω από δυνατό φωτισμό και τις κατάλληλες συνθήκες θα παράγει πολύ χοντρά άνθη σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Auto Ultimate καλλιεργείται καλύτερα κάτω από 20 ώρες καθημερινού φωτός, αλλά σχεδόν οποιοδήποτε πρόγραμμα φωτισμού είναι δυνατό με αυτήν την κυρία. Σε καλές συνθήκες ανάπτυξης θα γίνει ένα μεγάλο αυτοάνθος με ένα χοντρό κεντρικό κύριο λουλούδι που περιβάλλεται από πολλά (μεταξύ 10-20) μεγάλα πλαϊνά άνθη. Το στέλεχος αναπτύσσεται καλά σε χώμα, κοκοφοίνικα, υδροηλεκτρικό ή οποιοδήποτε άλλο μέσο. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις αυτό το αυτόματο μπορεί να φτάσει σχεδόν τα 2 μέτρα σε ύψος, αλλά συνήθως παραμένει κάπου μεταξύ 1-1,50μ. Τα σφιχτά και βαριά μπουμπούκια πρέπει να υποστηρίζονται για να αποφευχθεί η χαλάρωση.

Το Auto Ultimate υπερέχει σε ένα δωμάτιο με υψηλή ένταση φωτός, το οποίο δημιουργεί πολλά κλαδιά όπου θα σχηματιστούν αρκετές πλήρεις και μακριές ανθοφορίες. Το μυστικό για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το autoflower είναι αρκετά προφανές. Βεβαιωθείτε ότι της δίνετε αρκετή τροφή, όχι πολύ λίγη αλλά σίγουρα όχι πάρα πολύ.

Δημιουργήστε προσεκτικά τη διατροφική σας δόση και μόλις δείτε να εμφανίζονται λευκές/κίτρινες άκρες των φύλλων, μειώστε λίγο τη δόση. Λάβετε υπόψη ότι ένα μεγάλο φυτό Auto Ultimate θα πίνει αρκετά λίτρα νερό την ημέρα. Όσο μεγαλύτερο είναι το φυτό, τόσο μεγαλύτερη είναι η βιομάζα και η ανάγκη να παρέχεται στο φυτό επαρκές νερό και θρέψη.

Ένα μεγάλο Auto Ultimate σε μια εγκατάσταση DWC (Deep Water Culture) ή σε μια RDWC (Recirculating Deep Water Culture) χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να διασφαλιστεί ότι τόσο η δεξαμενή νερού όσο και η συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών (EC) και η τιμή του pH διατηρούνται ανά πάσα στιγμή βέλτιστα . Εάν αυτό γίνει σωστά, μπορείτε να επιτύχετε τις τελικές αποδόσεις με το Auto Ultimate μας. Δεν μπορούν όλα τα αυτοάνθη μπορούν να αποδώσουν εκατοντάδες γραμμάρια ανά φυτό, αλλά το Auto Ultimate έχει τη φήμη ότι παράγει φυτά που μπορούν να χωρέσουν έως και ένα κιλό ξηρού μπουμπουκιού.

Η γενετική που χρησιμοποιείται για το Auto Ultimate εγγυάται τις ακόλουθες ιδιότητες:

Ένα μεγάλο, δυνατό αυτοάνθος που μπορεί να φτάσει τα 1,5-2 μέτρα στα σωστά χέρια
Απόδοση XXL με πολύ παχύρρευστα και βαριά μπουμπούκια και έντονο άρωμα
Ένα εύκολο στην καλλιέργεια αυτοάνθος, κατάλληλο για όλους τους τύπους μεθόδων καλλιέργειας και καλλιεργητές
Το Auto Ultimate είναι επίσης ένα δημοφιλές στέλεχος μεταξύ των κατασκευαστών συμπυκνωμάτων. Ένα μεγάλο φυτό Auto Ultimate παράγει πολλά κολλώδη λουλούδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή ελαίου κάνναβης αλλά και για την παρασκευή άλλων εκχυλισμάτων κάνναβης, όπως κερί και βούτυρο.

Εάν θέλετε να καλλιεργήσετε ένα αυτόματο άνθος XXL με εκατοντάδες γραμμάρια ανά φυτό, τότε το Auto Ultimate είναι η σωστή επιλογή. Το στέλεχος παράγει καλύτερα σε ένα υδροπονικό σύστημα σε συνδυασμό με ισχυρό φωτισμό, αλλά είναι επίσης γνωστό για τις γενναιόδωρες αποδόσεις του τόσο στο έδαφος όσο και στο κοκοφοίνικα. Το Auto Ultimate είναι το αυτοάνθος με την υψηλότερη απόδοση που έχουμε δει ποτέ. Στις κατάλληλες συνθήκες, μπορεί να φτάσει εύκολα πάνω από 600 g m2. Στα χέρια ενός ειδικού, είναι δυνατές αποδόσεις έως και 1000g/m2!

Σε εξωτερικούς χώρους τα πηγαίνει καλά σε όλα τα κλίματα, αλλά φυσικά επιλέγει τους πιο ηλιόλουστους μήνες για τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί επίσης να αποδώσει αρκετές εκατοντάδες γραμμάρια ανά φυτό σε εξωτερικούς χώρους, είτε ριζωμένα απευθείας στον κήπο είτε σε γλάστρα στον κήπο/μπαλκόνι. Κατά προτίμηση επιλέξτε μια μεγάλη κατσαρόλα τουλάχιστον 30-50 λίτρων για να έχει άφθονο χώρο.

 

Συμβουλές από τους ειδικούς

Όπως αναφέρθηκε, το Auto Ultimate ψηλώνει και παράγει μακριές, πλήρεις ανθοφορίες που μπορεί να γίνουν αρκετά βαριές. Συνιστάται η στήριξη των μπουμπουκιών με δίχτυ ή κορδόνι για να αποτραπεί η χαλάρωση των κλαδιών κάτω από το βάρος των μπουμπουκιών. Τα μεγάλα φυτά με πολλά χοντρά άνθη καταναλώνουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά και πίνουν περισσότερο νερό.

Με τη βοήθεια ενός υγρασιόμετρου (αυτή η συσκευή μετρά την τιμή υγρασίας στο χώμα σας) μπορείτε να δώσετε ακριβώς όσο νερό χρειάζεται κάθε μέρα. Συνιστώνται airpot, rootpouch ή smartpot λόγω των υψηλών επιπέδων οξυγόνου σε αυτές τις γλάστρες. Χρησιμοποιήστε αυτά ή ένα υδροπονικό σύστημα και είναι σίγουρο ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το autoflower.

Χρησιμοποιήστε δυνατά φώτα, κατά προτίμηση φωτισμό LED, και προσπαθήστε να τη φωτίσετε από όλες τις πλευρές καθώς είναι ένα πραγματικό αυτοματο που αγαπά το φως. Εάν σκοπεύετε να την μεγαλώσετε σε εξωτερικούς χώρους, συνιστούμε μια περίοδο προανάπτυξης (σε εσωτερικούς χώρους κάτω από 20-24 ώρες φωτός την ημέρα) περίπου 2,5 εβδομάδων πριν την τοποθετήσετε στο ύπαιθρο. Θέλεις να την κρατήσεις μικρή; Καλύψτε την μετά από περίπου 3,5 – 4 εβδομάδες ή χρησιμοποιήστε LST ή supercropping για να διασφαλίσετε ότι θα μεγαλώσει περισσότερο σε πλάτος παρά σε ύψος.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 3, 7

types

autoflower

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Auto Ultimate ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *