(1 αξιολόγηση πελάτη)

Big Bud Feminized (Seedstockers)

9.5099.00

Εξωτερικής/Εσωτερικής καλλιέργειας                                                                                                                              Indica-Sativa
Afghani X Skunk
Aνθοφορία 60 ημέρες
Σοδειά XXL
THC Πολύ υψηλό

Περιγραφή

Το Big Bud αποδίδει μια από τις βαρύτερες αποδόσεις στη συλλογή μας, αυτή η παραγωγική και ισχυρή ποικιλία δημιουργήθηκε ειδικά για τις σοδειές ΧXL με σταθερά υψηλά επίπεδα THC. Η γενετική του Big Bud είναι μια καθιερωμένη γενετική γραμμή, που σημαίνει συνεπή ανάπτυξη από καλλιέργεια σε καλλιέργεια. Λόγω του μεγέθους των μπουμπουκιών και του κινδύνου μούχλας, αυτή η ποικιλία ταιριάζει καλύτερα σε χώρους καλλιέργειας όπου η υγρασία δεν είναι πολύ υψηλή. Οι εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν ότι το Big Bud έχει 22% + επίπεδα THC – η επίτευξη συγκομιδών ΧXL δεν σημαίνει ότι διακυβεύονται τα επίπεδα ποιότητας. Συνιστάται, ειδικά για τους πιο έμπειρους καλλιεργητές που μπορούν να ωθήσουν τη γενετική στα όριά της.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
number of seeds

1, 10, 25, 3, 5

types

photoperiod

brands

Seedstockers

1 κριτική για Big Bud Feminized (Seedstockers)

  1. Ακης

    Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με το συγκεκριμένο strain, μέσα στο χρονικό περιθώριο που λέει η εταιρία απέκτησα απίστευτα συμπαγείς μπουμπούκια πάνω σε μεγάλους μίσχους, παρόλο που δεν τα έδεσα επιμελώς η παραγωγή ήταν εκπληκτική. Ιδανικό για topping, συγκεκριμένα έκανα 2 φορές topping και το τελικό ύψος έφτασε στο 1.5 μέτρο, σε κάποια που δεν έκανα η παραγωγή ήταν εκπληκτική, με ύψος στο 1.90.
    Προσοχή σε καλλιέργειες τον χειμώνα, οι παπάδες είναι συμπαγείς που θα χρειαστεί καλός αερισμός, η κόλα είναι πλούσια, η ρητίνη είναι απλωμένη σε όλο το μήκος των κλαδιών, όσοι ξέρουν να βγάλουν σοκολάτα τα φύλλα ενδείκνυνται για αυτή την δουλειά. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και σίγουρα θα ξανα αγοράσω το συγκεκριμένο strain από το cannapoint. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *