Auto Power Plant ( Dutch Passion )

24.9549.95

Εσωτερικής / Εξωτερικής καλλιέργειας
Κυρίαρχο Sativa
Power Plant X Think Different
Κύκλος ζωής 12-14 εβδομάδες
Σοδειά XXL
THC Πολύ υψηλή

Περιγραφή

Το Auto Power Plant παράγει δυνατά φυτά με καλές αποδόσεις και πολύ ισχυρό ανθό.
Το Auto Power Plant είναι η πολυαναμενόμενη έκδοση αυτόματης ανθοφορίας του φωτοπεριόδου. Με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, αυτό το κυρίαρχο στέλεχος Sativa είναι πραγματικά ένα προϊόν παγκόσμιας κλάσης κορυφαίας ποιότητας που κυριαρχεί στη σκηνή για δεκαετίες. Όπως το Orange Bud, το Blueberry και το Amnesia, αυτό είναι ένα κλασικό strain κάνναβης που πρέπει οπωσδήποτε να καλλιεργήσετε (τουλάχιστον) μία φορά!

Αυτή η έκδοση αυτόματης άνθησης του Power Plant είναι επίσης κατάλληλη για εξωτερική καλλιέργεια σε περιοχές όπου τα φυτά κάνναβης φωτοπεριόδου μπορεί κανονικά να μην τελειώνουν εγκαίρως. Επιλέξτε τους πιο ηλιόλουστους και ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες για καλύτερα αποτελέσματα. Μεγαλωμένο σε εσωτερικούς χώρους σε μόλις 12 εβδομάδες, θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο αυτόματο άνθος XXL με μακριά συμπαγή μπουμπούκια και θα σας δώσει την ίδια γροθιά στο Power Plant με το κλασικό της δεκαετίας του ’90.

Σε εξωτερικούς χώρους και σε αντίξοες συνθήκες, μπορεί να χρειαστεί περίπου 2-3 εβδομάδες περισσότερο για να ολοκληρώσει πλήρως την ανθοφορία. Έχει ευνοϊκή αναλογία λουλουδιών προς φύλλα και οι πλούσιες αποδόσεις σημαίνουν ότι αυτή η ποικιλία είναι επίσης πολύ δημοφιλής στους εμπορικούς καλλιεργητές. Το Auto Power Plant είναι ένα δυναμικό φυτό που ψηλώνει από τα περισσότερα autoflowers.

Επίσης μεγαλώνει περισσότερο και η ορατή ανθοφορία αρχίζει αργότερα από ό,τι μπορεί να έχετε συνηθίσει. Τις πρώτες 6-8 εβδομάδες (στις πιο εξαιρετικές περιπτώσεις ακόμα και 9 εβδομάδες) θα δείτε ελάχιστη ή σχεδόν καθόλου ανάπτυξη των λουλουδιών. Το φυτό εστιάζει αποκλειστικά στη φάση ανάπτυξης και αυτό το κάνει με πολλούς πλευρικούς βλαστούς. Μόνο αφού τα φυτά γεμίσουν τελείως με λευκές τρίχες λουλουδιών, αυτή η κυρία σταματά να μεγαλώνει σε ύψος.

Αν θέλετε να περιορίσετε κάπως το ύψος της, μπορείτε να κρατήσετε υπό έλεγχο το Auto Power Plant με κάθε είδους τεχνικές καλλιέργειας. Μπορείτε να την μεγαλώσετε με την τεχνική «main lining» ή με LST για τις πρώτες εβδομάδες. Αυτό μπορεί να κρατήσει το ύψος της υπό έλεγχο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα ψηλώσει πολύ πάνω από το δοχείο. Αυτή η κυρία μπορεί επίσης να καλλιεργηθεί σε SCROG, αλλά αυτό είναι μόνο για τους πιο έμπειρους καλλιεργητές. Τα μπουμπούκια του Auto Power Plant μεγαλώνουν με μικρή απόσταση μεσογονάτου.

Η δομή του φυτού μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως μεγάλη. Η υπερβολική ανάπτυξη και το ψηλό ύψος την καθιστούν πολύ κατάλληλη για καλλιεργητές που αναζητούν ένα μεγάλο autoflower.

Η γενετική που χρησιμοποιείται εγγυάται τις ακόλουθες ιδιότητες:

Ένα μεγάλο αυτόματο με πολύ υψηλή απόδοση
Μακριοί, σταθεροί ανθοί με ευνοϊκή αναλογία λουλουδιών προς φύλλα
Ένα ισχυρό στέλεχος αυτόματου λουλουδιού που μπορεί να αντέξει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα είδη τεχνικών καλλιέργειας για να ελέγξετε το ύψος της
Το Auto Power Plant είναι το ιδανικό στέλεχος για τους καλλιεργητές που αναζητούν ένα στιβαρό αυτόματο άνθος με την ίδια ισχύ, απόδοση και γεύση με το αρχικό φωτοπεριόδου.

-Η εποχή της ανθοφορίας του Auto Power Plant
Το Auto Power Plant μεγαλώνει σε ένα μεγάλο αυτόματο άνθος σε μόλις 12 εβδομάδες με σκληρούς, σταθερούς οφθαλμούς και ένα παχύ κολλώδες στρώμα ρητίνης. Η πολύ ελκυστική αναλογία λουλουδιών προς φύλλα και οι άφθονες αποδόσεις της την κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή στους εμπορικούς καλλιεργητές. Ορισμένοι φαινότυποι μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο.

Αυτό ισχύει και για την υπαίθρια καλλιέργεια. Και εδώ ισχύει ένας μέσος χρόνος 13-14 εβδομάδων από την αυτόματη άνθηση των σπόρων κάνναβης έως τη συγκομιδή. Οι ορατές ανθοφορίες μπορεί να διαρκέσουν λίγο, οπότε να είστε υπομονετικοί και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα! Τα φυτά κατά μέσο όρο είναι μεταξύ 75-125 cm, αλλά υπάρχουν φαινότυποι που μπορούν να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο, ειδικά όταν καλλιεργούνται φυσικά.

Ωστόσο, λόγω του μεγάλου αναστήματος της, μπορούν να επιτευχθούν πολύ καλές αποδόσεις. Τα μπουμπούκια μπορεί να είναι τόσο μακριά όσο το χέρι σας και αρκετά βαριά. Συνήθως μένουν όρθια μόνα τους, αλλά είναι καλύτερο να τα στηρίξετε μόνο για να είστε σίγουροι. Αν τα μπουμπούκια παραμείνουν όρθια, μπορούν να ωριμάσουν ακόμα καλύτερα και να γίνουν πιο βαριά.

Το Auto Power Plant δεν έλαβε απόδοση XXL για τίποτα. Είναι ένα αυτοάνθος με πολλά συμπαγή μπουμπούκια, τα πλαϊνά μπουμπούκια μπορούν να αναπτυχθούν σχεδόν τόσο παχιά και βαριά όσο τα κύρια μπουμπούκια άλλων στελεχών. Τα μεμονωμένα φυτά μπορούν εύκολα να αποδώσουν αρκετές εκατοντάδες γραμμάρια ανά φυτό, ακόμη και για λιγότερο έμπειρους καλλιεργητές. Είναι καλύτερο να την μεγαλώσετε σε μια μεγάλη γλάστρα, καθώς ο μεγάλος χρόνος ανάπτυξής της σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερο χώρο ρίζας για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της.

Καλλιεργημένο σε εσωτερικούς χώρους υπό τις κατάλληλες συνθήκες, αυτό το στέλεχος μπορεί να αποδώσει μεταξύ 500-600 g/m2. Στα χέρια ενός ειδικού, είναι δυνατές αποδόσεις άνω των 600+ g/m2. Ένα μόνο φυτό που καλλιεργείται σε υδροπονικό σύστημα με ισχυρά φώτα LED μπορεί να παράγει περισσότερα από μισό κιλό ξηρών μπουμπουκιών!

Σε εξωτερικούς χώρους μπορεί επίσης να προσφέρει καλές αποδόσεις και κατά μέσο όρο αυτές θα είναι κάπου μεταξύ 25-250 g ανά φυτό. Αυτό φυσικά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κλίμα και τον αριθμό των ωρών ηλιοφάνειας την ημέρα. Αλλά και στο μέγεθος της γλάστρας, στη διατροφή και στη φροντίδα.

 

Συμβουλές από τους ειδικούς

Το Auto Power Plant δεν είναι δύσκολο να αναπτυχθεί. Έχει μια ισχυρή τάση να μεγαλώνει σε ύψος και επομένως θα μεγαλώνει πάντα σε ένα σχετικά μεγάλο φυτό με μεγάλη απόδοση. Λόγω της έντονης ανάπτυξής της παίρνει πολλά νέα φύλλα και βλαστούς ανάπτυξης κατά τη βλαστική φάση.

Συνιστάται λοιπόν η καλή αποφύλλωση των φυτών προς το τέλος της φάσης ανάπτυξης. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερη ροή αέρα μέσα από το πυκνό φύλλωμα και περισσότερο φως στα χαμηλότερα άνθη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα παχύτερους οφθαλμούς και καλύτερη απόδοση.

Οι κρύες θερμοκρασίες του χειμώνα μπορεί να εμποδίσουν τόσο την ανάπτυξη όσο και την ανθοφορία. Στο Auto Power Plant αρέσει το σταθερό και καλοκαιρινό κλίμα. Κατά την καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους, συνιστούμε να διατηρείτε την ελάχιστη θερμοκρασία γύρω στους 20ºC και τη μέγιστη θερμοκρασία κατά προτίμηση μεταξύ 27-29 βαθμών. Δώστε σε αυτή την κυρία αρκετό φως, χώμα, φαγητό και αγάπη ανά πάσα στιγμή. Μόνο αυτό θα σας δώσει τις επικές σοδειές που πάντα θέλατε!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 3, 7

types

autoflower

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Auto Power Plant ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *