Auto Cinderella Jack ( Dutch Passion )

34.9569.95

Εσωτερικής / Εξωτερικής καλλιέργειας
(Cinderella 99 X Jack Herer) X Magnum
Υβρίδιο
Κύκλος ζωής 10-11 εβδομάδες
Σοδειά XXL
THC Εξαιρετικά υψηλή

Περιγραφή

Dutch Passion’s Auto Cinderella Jack: το autoflower με το υψηλότερο ποσοστό THC !

Το Auto Cinderella Jack είναι το πιο ισχυρό autoflower στη συλλογή μας και το πιο δυνατό autoflower στον κόσμο μέχρι σήμερα! Με ποσοστό THC σχεδόν 26%, επαληθευμένο από 2 ξεχωριστά εργαστήρια (με τη μέθοδο HPLC), είναι αυτονόητο ότι αυτοί οι σπόροι κάνναβης autoflower θα παρέχουν ένα πολύ ισχυρό αποτέλεσμα.

Τα μπουμπούκια είναι εξαιρετικά λευκά και γεμάτα με τριχώματα, τα οποία με τη σειρά τους είναι γεμάτα με THC. Εκτός από ένα υψηλό ποσοστό THC, αυτό το στέλεχος έχει επίσης ένα πολύ ισχυρό προφίλ τερπενίου. Αυτό το στέλεχος autoflower εγγυάται ένα μοναδικό ισχυρό high με υπέροχο άρωμα και γεύση.

(Cinderella99 x Jack Herer) X Magnum Genetics
Αυτό το έργο ξεκίνησε αρχικά με τη διασταύρωση του Cinderella 99 και του Jack Herer. Η αυτόματη γενετική χρησιμοποιήθηκε από τη γενετική σειρά “Magnum”, η οποία εγγυάται συγκομιδές άνω του μέσου όρου. Με επίπεδα THC σταθερά άνω του 20%, αυτό είναι ένα από τα πιο ισχυρά στελέχη κάνναβης αυτόματης άνθησης που διατίθενται σήμερα.

Το Auto Cinderella Jack είναι το αποτέλεσμα πολλών γενεών επιλεκτικής αναπαραγωγής που επικεντρώθηκαν κυρίως σε ένα χαρακτηριστικό, το ποσοστό THC. Εφαρμόζοντας προσεκτικές τεχνικές αναπαραγωγής (μόνο με έναν εξειδικευμένο κύριο εκτροφέα) αυτό το στέλεχος έχει γίνει τόσο ισχυρό που ξεχώρισε από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Η μητρική γενετική αυτών των υβριδικών ζιζανίων Auto Cinderella Jack είναι γνωστή ως ισχυρή, γεμάτη γεύση και με εξαιρετικές αποδόσεις. Τόσο η Cinderella 99 όσο και ο Jack Herer είναι δύο πολύ ισχυρά στελέχη κάνναβης με εξαιρετική φήμη. Η διασταύρωση αυτών και στη συνέχεια η αναπαραγωγή αυτής της διασταύρωσης με τη σειρά αυτόματου λουλουδιού Magnum έχει δημιουργήσει μια πραγματικά επική ποικιλία σπόρων κάνναβης με αυτόματη άνθηση.

Αυτοί οι κλασικοί σπόροι κάνναβης καλλιεργούνται εύκολα
Η πλειοψηφία των φυτών θα είναι μέτριου ύψους. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγαλύτερου φαινοτύπου που κυριαρχεί στο Sativa, ο οποίος είναι λίγο λιγότερο συμπαγής, αλλά αποδίδει πολύ περισσότερα. Επιπλέον, υπάρχουν και ειδικοί φαινότυποι «χριστουγεννιάτικου δέντρου».

Αν και μερικά από αυτά τα φυτά παραμένουν λίγο μικρότερα, είναι φανταστικά φυτά για να αναπτυχθούν. Δυνατά, συμπαγή και γεμάτα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια με συμπαγή κολλώδη λουλούδια με καλή αναλογία λουλουδιών προς φύλλα.

Το Auto Cinderella Jack μπορεί να καλλιεργηθεί σε εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους ή σε θερμοκήπια. Πραγματικά τα πάει καλά παντού, κάτω από λάμπες LED, HPS ή CMH (κεραμικά μεταλλικά αλογονίδια) ή σε μικροκαλλιέργεια με λαμπτήρες φθορισμού εξοικονόμησης ενέργειας TL/TCL.

Σε κάθε εγκατάσταση καλλιέργειας είναι δυνατό να επιτύχετε μπουμπούκια και αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας με αυτήν την ποικιλία σπόρων αυτόματης άνθησης υψηλής απόδοσης.

Τα πάει καλά και σε εξωτερικούς χώρους και σε θερμοκήπια. Είναι δυνατόν να την μεγαλώσειτε σε όλα τα κλίματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υψηλή υγρασία.

Λόγω των συμπαγών οφθαλμών, σε ορισμένους φαινότυπους είναι σημαντικό να διατηρείται η σχετική υγρασία (%RH) όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας. Συνήθως μεγαλώνει σε φυτό ύψους περίπου 0,75-1 μέτρο, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Η γενετική που χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια του Auto Cinderella Jack εγγυάται τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Ένα εξαιρετικά ισχυρό και νόστιμο αυτοάνθος που, εκτός από πολύ δυνατό, έχει επίσης ένα υπέροχο φρέσκο και φρουτώδες άρωμα και γεύση πεύκου.
Ένα εύκολο στην καλλιέργεια φυτό που τα πάει καλά τόσο στα χέρια ενός αρχάριου όσο και στα χέρια ενός ειδικού.
Συμπαγή φυτά μεσαίου ύψους με δυνατά κλαδιά και γεμάτα άνθη συστάδες. Λόγω των συμπαγών μπουμπουκιών του, αυτό το στέλεχος autoflower είναι επίσης εύκολο στη συγκομιδή.
Το Auto Cinderella Jack είναι ο τέλειος σπόρος autoflower για καλλιεργητές που αναζητούν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε ένα στέλεχος κάνναβης. Τα αποξηραμένα μπουμπούκια αυτού του στελέχους δεν συνιστώνται για αρχάριους καπνιστές λόγω του εξαιρετικά υψηλού ποσοστού THC.

Συμβουλές από τους ειδικούς :
Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να καλλιεργείτε αυτό το στέλεχος σε εσωτερικούς χώρους κάτω από φώτα LED. Κατά προτίμηση με χρήση λαμπτήρα LED με ελεγχόμενο φάσμα.

Αυτό καθιστά δυνατή την εφαρμογή της «Επεξεργασίας Μπλε Φωτός» στο τέλος της καλλιέργειας (για βελτιστοποίηση του προφίλ τερπενίου), αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Μερικές φορές ένα φυτό μπορεί να διαρκέσει 1-2 εβδομάδες περισσότερο από τον υποδεικνυόμενο χρόνο ανθοφορίας, προσπαθήστε πάντα να συλλέγετε τα φυτά την κατάλληλη στιγμή ωρίμανσης για την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση. Αυτό μπορεί να διαφέρει ανά άτομο (και ανά φυτό) και επομένως συνιστούμε να δείτε τα φυτά μεμονωμένα με μικροσκόπιο. Με βάση την ωριμότητα των τριχωμάτων, μπορεί να ληφθεί απόφαση για τη συγκομιδή ή όχι του φυτού.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 3, 7

types

autoflower

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Auto Cinderella Jack ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *