Ατμοποιητής Συμπυκνωμάτων Wix

58.00

– Ιδανικό για wax,χασίς,παχύρευστα έλαια
– Επιστόμιο Zirconia
– Καθαρό κεραμικό σπιράλ ανάφλεξης
– Εναλλάξιμο atomiser
– 3 προκαθορισμένες θερμοκρασίες
– Προθέρμανση 10 δευτερολέπτων
– Συμβατό με 510
– Φόρτιση τύπου C

Περιγραφή

Το Flowermate WIX είναι ένα από τα πρωτότυπα στυλό ατμοποιητή που χρησιμοποιεί συμπύκνωμα/κερί/εκχύλισμα κάνναβης. Είναι ένα κομψό και συμπαγές στυλό ατμοποιητή με καθαρό κεραμικό θερμαντικό στοιχείο και διαθέτει τρεις προκαθορισμένες θερμοκρασίες – υψηλή, μεσαία και χαμηλή. Ολόκληρη η συσκευή είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτει χαρακτηριστικό μαύρο κεραμικό επιστόμιο και θάλαμο θέρμανσης από borosilicate. Το WIX υποστηρίζει φόρτιση τύπου C, μπαταρία 350 mAh και προθέρμανση 10 δευτερολέπτων, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε γρήγορη φόρτιση ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Το Flowermate WIX υποστηρίζει τρία εύρη θερμοκρασίας και μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις επιλέγοντας τη λειτουργία ατμίσματος που προτιμάτε.

10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η λειτουργία προθέρμανσης τροφοδοτεί το συμπυκνωμένο στυλό WIX και διασφαλίζει ότι η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

ΣΤΟΜΑΤΙΟ ΖΙΡΚΟΝ

Το WIX διαθέτει επιστόμιο ζιρκονίου που προσφέρει καθαρή γεύση και διακριτικό άρωμα, καθιστώντας το 20 φορές πιο ανθεκτικό από άλλα υλικά.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΥΠΟΥ Γ

Το WIX χρησιμοποιεί USB TYPE-C, το οποίο μπορεί να μεταδώσει αξιόπιστη ισχύ και υψηλότερο ρυθμό μεταφοράς, παρέχοντας πιο σταθερή απόδοση και ασφαλή φόρτιση.

ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ

Το WIX ενσωματώνει ένα κεραμικό θάλαμο που παρέχει μια αξιόπιστη και ασφαλή εμπειρία. Το κεραμικό πηνίο  μεγιστοποιεί τη γεύση και την παραγωγή ατμού.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

– Ράβδος καθαρισμού
– Εργαλείο dub
– Φίλτρο επιστομίου
– Σύντομες οδηγίες
– Καλώδιο USB C
– Wix

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγεθος: 14,3 mm*13,8 mm*122,5 mm
Χωρητικότητα: 350 mAh
Αναμονή: Κατανάλωση ρεύματος <15μA
Εύρος φόρτωσης: 0,5-0,8 Ω
Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση: Σε κατάσταση αναμονής, πατήστε το κουμπί λειτουργίας 5 φορές μέσα σε 2S και η μπλε-πράσινη-κόκκινη ουρά θα αναβοσβήσει μία φορά για να σας ζητήσει απενεργοποίηση.
Ενεργοποίηση και έξοδος από βρύση: Σε κατάσταση αναμονής (ενεργοποίηση), πατήστε το κουμπί 3 φορές συνεχόμενα για 1,5S για να αλλάξει η συσκευή, κάθε φορά που η συσκευή μπορεί να αλλάξει μόνο μία φορά, μπλε-πράσινο-κόκκινο-μπλε… Διακόπτης εναλλάξ.
Πρώτο μπλε: 3,3V; δεύτερο-πράσινο :3,6V; τρίτο-κόκκινο: 3,8V
Τρόπος λειτουργίας: (Μεταφορά/κάπνισμα) Ανίχνευση φορτίου (είτε είναι ενεργοποιημένο είτε απενεργοποιημένο): η τρέχουσα λυχνία ταχυτήτων φορτίου θα ανάψει μία φορά (διάρκεια: 300 ms). Ενεργοποίηση (κατάσταση αναμονής), πατήστε το κουμπί μη απελευθέρωσης, πατήστε την τρέχουσα τάση εξόδου φορτίου μετάδοσης (το αντίστοιχο χρώμα του φωτός θα ανάβει στην οθόνη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα), με την απελευθέρωση του κουμπιού θα σταματήσει αμέσως η εργασία.
Χρονικό όριο: ο μέγιστος χρόνος εργασίας είναι 15 δευτερόλεπτα και η λυχνία κατάστασης του τρέχοντος χρονικού ορίου αναβοσβήνει γρήγορα τρεις φορές.
Προστασία χαμηλής ισχύος: Η τάση της μπαταρίας χωρίς φορτίο είναι χαμηλότερη από 3,2 V (η τάση της μπαταρίας υπό φορτίο είναι χαμηλότερη από 2,8 V). Όταν πατηθεί το κουμπί, δεν θα λειτουργήσει και το κόκκινο φως θα αναβοσβήσει 5 φορές.
Προστασία από βραχυκύκλωμα: σε περίπτωση βραχυκυκλώματος του καλωδίου θέρμανσης ή χαμηλής τιμής αντίστασης (< 0,6Ω πρέπει να προστατεύεται), το MOS θα απενεργοποιηθεί αυτόματα για να σταματήσει η έξοδος και να αποτραπεί η καύση της πλακέτας.
Φόρτιση: 1. Θύρα φόρτισης τύπου C.
2. Είσοδος 5V500mA/1A/2A, ρεύμα 4,2±1%V 450-500mA στο άκρο της μπαταρίας.
Χρόνος σπινθηρισμού: 250/250ms

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ατμοποιητής Συμπυκνωμάτων Wix”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *