Auto Euforia ( Dutch Passion )

8.9534.95

Εσωτερικής / Εξωτερικής καλλιέργειας
Euforia X Automatic Skunk
Κυρίαρχο Sativa
Κύκλος ζωής 10 εβδομάδες
Σοδειά XXL
THC Πολύ υψηλή

Περιγραφή

Το Auto Euforia είναι γνωστό για την υψηλή απόδοση και το ισχυρό «ανέβασμα» .
Το Auto Euforia είναι ένα autoflower με γνήσιες αποδόσεις XL. Αυτό δείχνει ότι είναι δυνατό να επιτευχθεί μια πολύ υψηλή απόδοση μαζί της. Εν τω μεταξύ, έχουμε λάβει πολλά σχόλια πελατών και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου οι καλλιεργητές κατάφεραν να πετύχουν συγκομιδές XXL με αυτήν την κυρία.

Στα σωστά χέρια και συνθήκες, ορισμένοι φαινότυποι μπορούν να γίνουν αληθινά τέρατα! Τα αυτοάνθη ψηλότερα από εσάς με ύψος περίπου 125-175 cm δεν αποτελούν εξαίρεση.

Πολλοί καλλιεργητές που το πετυχαίνουν αυτό συχνά το κάνουν με σύστημα υδροπονίας και με φώτα LED υψηλής ποιότητας. Αλλά ακόμη και η οργανική καλλιέργεια εδάφους μπορεί επίσης να παράγει αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Εκτός από τις μεγάλες αποδόσεις της, παράγει επίσης ισχυρούς οφθαλμούς πλούσιους σε THC με ισχυρή ευφορία.
Το Auto Euforia έχει πολύ ευνοϊκή αναλογία φύλλου-άνθους, υψηλή απόδοση και είναι εύκολο να αναπτυχθεί
Το Auto Euforia είναι ένα στιβαρό αυτόματο άνθος Skunk που μπορεί να καλλιεργηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί να παράγει μια πολύ μεγάλη σοδειά υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Σε εξωτερικούς χώρους αποδεικνύεται αρκετά στιβαρή και ανθεκτική σε σύντομες περιόδους κακοκαιρίας. Το σφρίγος της σε συνδυασμό με τη σταθερότητα αυτής της ποικιλίας κάνει το Auto Euforia κατάλληλο και για τον αρχάριο καλλιεργητή. Μπορεί να καλλιεργηθεί με πρόγραμμα φωτός 20/4, αλλά ορισμένοι καλλιεργητές ορκίζονται σε πρόγραμμα φωτός 24/0 για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το Auto Euforia αναπτύσσεται γρήγορα σε όλους τους τύπους καλλιεργητικών μέσων ή συστημάτων καλλιέργειας (έδαφος, ίνες κοκοφοίνικα, υδροπονικά ή ημι-υδρικά). Έχει καλές επιδόσεις κάτω από ποικίλες συνθήκες ανάπτυξης, ακόμα και όταν το κλίμα δεν είναι τέλειο, μπορεί να προσφέρει πολύ υψηλής ποιότητας μπουμπούκια και μεγάλες αποδόσεις.

Μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ότι έχει λίγο αργό ξεκίνημα κατά τη διάρκεια της βλαστικής περιόδου, αλλά η ανάπτυξη θα φτάσει σε λίγες εβδομάδες.

Η μεγαλύτερη κατακόρυφη ανάπτυξη λαμβάνει χώρα συνήθως κατά την 4-7η εβδομάδα του σταδίου της ζωής της. Μπορεί να αναπτυχθεί αρκετά γρήγορα κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων βλαστητικών εβδομάδων.

Κατά τη φάση της ανθοφορίας, η παραγωγή τριχώματος αυξάνεται γρήγορα και τελικά τα άνθη στάζουν με ένα παχύ στρώμα ρητίνης και τριχώματος. Μέχρι αυτή τη στιγμή το Auto Euforia έχει επίσης ένα πολύ έντονο άρωμα. Το προφίλ τερπενίου της πρέπει πραγματικά να πεθάνει!

Αυξάνεται κατά μέσο όρο γύρω στα 100 εκατοστά (έως περίπου 125 εκατοστά), αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που έχει ψηλώσει ακόμα περισσότερο. Η δομή των φυτών και των φύλλων της είναι πολύ περισσότερο Sativa παρά Indica. Αναπτύσσει μακριά κλαδιά και μεγάλα φύλλα με λεπτά λεπτά δάχτυλα. Η μεσογονιδιακή της απόσταση είναι μικρή έως μέση.

Μερικοί οφθαλμοί μεγαλώνουν μαζί, άλλοι βρίσκονται σε αρκετή απόσταση από το ένα μπουμπούκι στο άλλο. Τα άνθη είναι γερά και βαριά, έχουν επίσης πολύ ευνοϊκή αναλογία λουλουδιών προς φύλλα. Αυτό κάνει το κόψιμο γρήγορο και εύκολο, μπορείτε να αφαιρέσετε τα φύλλα σε μεγάλο βαθμό με το χέρι.

Η γενετική που χρησιμοποιείται για το Auto Euforia εγγυάται τις ακόλουθες ιδιότητες:

Ένα μεγάλο/πολύ μεγάλο φυτό με εμφάνιση sativa, δομή φύλλων και οφθαλμών. Παράγει ένα ευφορικό up-high
Ένα πολύ σταθερό και στιβαρό autoflower που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο καλλιεργητή και για όλους τους τύπους συνθηκών/κλιμάτων καλλιέργειας
Πολύ ισχυρό άρωμα και γεύση Skunk, τα αρωματικά μπουμπούκια έχουν ένα περίπλοκο προφίλ τερπενίου με μια νότα skunk και και τους δύο λουλουδένιους/φρουτώδεις τόνους
Το Auto Euforia συνδυάζει υψηλή απόδοση με υψηλή ισχύ. Αυτό είναι ένα ισχυρό all-rounder που είναι εγγυημένο ότι θα σας δώσει μια ωραία συγκομιδή.

 

Συμβουλές από τους ειδικούς μας

Συνολικά, το Auto Euforia είναι ένα πολύ εύκολο φυτό στην καλλιέργεια. Αναπτύσσεται καλά σε όλες τις συνθήκες και είναι εύκολο στη διαχείριση. Στα χέρια ενός έμπειρου καλλιεργητή (και στις κατάλληλες συνθήκες), αυτό το αυτοάνθος μπορεί να ψηλώσει πολύ.

Με τέτοια ανάπτυξη, μόνο λίγα φυτά ανά m2 είναι απαραίτητα για μια πολύ μεγάλη συγκομιδή. Εκτός από την υψηλή της απόδοση, τα μπουμπούκια είναι πολύ ρητινώδη και έχουν εξαιρετικό προφίλ τερπενίου.

Για να αυξήσει περαιτέρω την παραγωγή της τριχώματος, συνιστούμε τη χρήση λαμπτήρων UVB στο τέλος της φάσης ανθοφορίας. Αυτό θα καταπονήσει ελαφρώς το φυτό και τελικά θα αυξήσει την περιεκτικότητα σε THC. Χρησιμοποιήστε αυτές τις λάμπες κατά προτίμηση στη μέση της ημέρας και όχι περισσότερο από 3-4 ώρες την ημέρα.

Αν θέλετε πιο δυνατό άρωμα, σας προτείνουμε τη χρήση λαμπτήρων με UVA. Μπορείτε επίσης να δώσετε στα φυτά μια «Θεραπεία μπλε φωτός» με μια λάμπα LED με ελεγχόμενο φάσμα στο τέλος της φάσης ανθοφορίας. Αυτό θέτει τα φυτά σε πλήρες μπλε φως για αρκετές ημέρες κατά την τελευταία εβδομάδα της φάσης της ανθοφορίας.

Και οι δύο μέθοδοι εξασφαλίζουν αύξηση των τερπενίων και επομένως πιο νόστιμο τελικό αποτέλεσμα.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 3, 7

types

autoflower

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Auto Euforia ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *