Auto Critical Orange Punch ( Dutch Passion )

8.9534.95

Εσωτερικής / Εξωτερικής καλλιέργειας
Orange Punch X Auto Kritical Bilbo
Indica/Sativa 50/50
Κύκλος ζωής 12-13 εβδομάδες
Σοδειά XXL
THC Πολύ υψηλή

Περιγραφή

Το Auto Critical Orange Punch έχει παχιά συμπαγή μπουμπούκια που θα παρέχουν καλή απόδοση σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα
Το Auto Critical Orange Punch είναι η έκδοση autoflower  του Critical Orange Punch φωτοπεριόδου μας. Αυτό το σταθερό υβριδικό φυτό κάνναβης έχει περίπου το ίδιο γενετικό περιεχόμενο Indica και Sativa και μπορεί να θεωρηθεί ως ποικιλία 50/50. Σε αυτήν την έκδοση autoflower, τα γονίδια ruderalis (γενετική αυτοάνθους) έχουν φυσικά επίσης διασταυρωθεί για να γίνει αυτόματα αυτό το στέλεχος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ελαφρώς περισσότερες διαφορές φαινοτύπου μεταξύ των διαφορετικών φυτών από ό,τι στην έκδοση φωτοπεριόδου.

Αυτό το στέλεχος μπορεί να αναπτυχθεί αρκετά γρήγορα κατά τις πρώτες 5-7 εβδομάδες του κύκλου ζωής του. Αναπτύσσει δυνατά κλαδιά που μπορούν να φέρουν μακριά λουλούδια. Τα άνθη των 30-50 cm δεν αποτελούν εξαίρεση. Κατατάσσεται ως XXL autoflower για όλους τους σωστούς λόγους! Η δομή των φύλλων της είναι επίσης αυτή ενός υβριδίου, μπορεί να καλλιεργήσει πολύ μεγάλα φύλλα βεντάλιας που μετατρέπουν πολύ φως σε ενέργεια. Μέχρι το τέλος της φάσης της ανθοφορίας, τα πιο χοντρά κλαδιά με τα πιο βαριά άνθη θα χρειαστούν κάποια υποστήριξη. Μέχρι την 9η – 10η εβδομάδα, τα μπουμπούκια θα γίνουν τόσο βαριά που τα κλαδιά μπορούν να καταρρεύσουν κάτω από το βάρος.

Η απόστασή της μεσογονάτου είναι μικρή έως μέτρια, γεγονός που δημιουργεί πυκνούς οφθαλμούς που φαίνονται πραγματικά όμορφοι. Τα άνθη γίνονται αληθινή “κόλλα” και έχουν ευνοϊκή αναλογία λουλουδιών προς φύλλα. Η φυτική της δομή είναι μέτρια προς μεγάλη. Συνήθως παραμένει ελαφρώς μεγαλύτερο από το μέσο autoflower, ακόμη και σε ελαφρώς λιγότερο βελτιστοποιημένες συνθήκες.

Στα χέρια ενός καλού έμπειρου καλλιεργητή (και στις κατάλληλες συνθήκες) αυτό το αυτοάνθος μπορεί να ψηλώσει πολύ. Συνήθως απαιτούνται μόνο λίγα φυτά ανά m2 για μια καλή συγκομιδή. Εκτός από την υψηλή της απόδοση, τα μπουμπούκια είναι πολύ ρητινώδη και κολλώδη προς το τέλος της φάσης της ανθοφορίας. Ορισμένοι φαινότυποι μπορεί να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να ωριμάσουν πλήρως στο τέλος, αυτά είναι συνήθως τα φυτά με την υψηλότερη απόδοση.

Η γενετική που χρησιμοποιείται για το Auto Critical Orange Punch εγγυάται τις ακόλουθες ιδιότητες:

Ένα μεσαίο έως πολύ μεγάλο φυτό με στιβαρούς μίσχους και μεγάλους πυκνούς οφθαλμούς
Υψηλή δραστικότητα σε συνδυασμό με υψηλή απόδοση, καλό ολοκληρωμένο και κατάλληλο για αρχάριους καλλιεργητές
Ιδιαίτερα αρωματικά μπουμπούκια με περίπλοκο προφίλ τερπενίου με νότες εσπεριδοειδών, πορτοκαλιού, πεύκου και χασίς
Το Auto Critical Orange Punch έχει μια όμορφη υβριδική δομή φυτού και άνθισης, η οποία δημιουργεί ισχυρά φυτά που μπορούν να αντέξουν.

 

Συμβουλές από τους ειδικούς

Αν και το Auto Critical Orange Punch δεν απαιτεί ειδικές μεθόδους καλλιέργειας, είναι δυνατή η χρήση τους για αύξηση της απόδοσης. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μεγάλες γλάστρες τουλάχιστον 30 L (έως 50 L) και να φυτρώνετε τους σπόρους απευθείας σε αυτές (ή να τις μεταφέρετε σε αυτούς) αμέσως μετά τη βλάστηση.

Ακριβώς όπως ο γονέας της σε φωτοπερίοδο, το Critical Orange Punch, οι υψηλότερες αποδόσεις μπορούν να επιτευχθούν με διάφορες μεθόδους/τεχνικές καλλιέργειας όπως SCROG, LST, επικάλυψη, κοπή και υπερκαλλιέργεια. Συνδυάστε το με ένα υδροπονικό σύστημα όπως ένα RDWC ή ένα DWC με CO2 και ισχυρούς λαμπτήρες και θα εκπλαγείτε πραγματικά με τις δυνατότητες αυτού του στελέχους!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

number of seeds

1, 3, 7

types

autoflower

brands

Dutch Passion

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Auto Critical Orange Punch ( Dutch Passion )”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *