Κρέμα Ανάπλασης και Ενυδάτωσης Προσώπου-50ml

14.90

Κρέμα προσώπου μέρας και νύχτας για ώριμες επιδερμίδες
Με Φυσικά συστατικά, Έλαιο κάνναβης,Αργινίνη,Νιασίνη,Βιταμίνη Ε

Out of stock

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Κρέμα προσώπου μέρας και νύχτας για ώριμες επιδερμίδες, 50ml

Ανάπλαση, λείανση των ρυτίδων, ελαστικότητα και ευκαμψία του δέρματος είναι μόνο μερικές από τις ιδιότητες του ελαίου κάνναβης που περιέχει η κρέμα προσώπου India.

✓ Χάρη στα φυσικά συστατικά η κρέμα είναι κατάλληλη για τη φροντίδα όλων των τύπων δέρματος, ιδιαίτερα για ώριμες, ξηρές και ερεθισμένες επιδερμίδες.

✓ Το έλαιο κάνναβης αποτελεσματικά ενυδατώνει σε βάθος επαναφέροντας την ελαστικότητα προσώπου συμπληρώνοντας το με ελλείποντα λιπίδια. Τα άτομα με προβληματικό δέρμα κρέμα θα αισθανθούν την ευεργετική επίδραση της κρέμας με το έλαιο κάνναβης Ινδίας σχετικά με την λειτουργία σμηγματογόνων αδένων.

✓Αργινίνη – φυσικό αμινοξύ που παράγει το σώμα μας στο δέρμα, αυξάνοντας τη σφριγηλότητα του δέρματος, την ενυδάτωση και σαφώς επιταχύνει την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

✓ Η βιταμίνη Ε (γνωστή ως ,, βιταμίνη της νεότητας «») καθυστερεί την διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

✓ Νιασίνη (βιταμίνη ΡΡ) διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, δρα αντιοξειδωτικά και προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV.

Επιπλέον καταπραΰνει και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Έχει μια ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στο δέρμα πλαδαρό, ξηρό και επιρρεπείς σε ρυτίδες.

✓ Η κρέμα εφαρμόζεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα.

Χρήση: Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα. Χρησιμοποιήστε το τακτικά.

Χωρητικότητα 50ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κρέμα Ανάπλασης και Ενυδάτωσης Προσώπου-50ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *