Ατμοποιητής Boundless CFX

149.50

Ατμοποιητής για βότανα και wax/έλαια
Υβριδική (convection-conduction) μετάδοση θερμότητας
Ισχύς 80W που το θερμαίνει εντός 20 δευτερολέπτων
Ωραία εμφάνιση και στιβαρή κατασκευή

Περιγραφή

Το Boundless CFX από την Boundless Vape Technology με έδρα το Οντάριο είναι ένας φορητός ατμοποιητής που διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά και απόδοση με τις μάρκες υψηλής ποιότητας αλλά προσφέρεται σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Ο θάλαμος θέρμανσης έχει εξελιχθεί προκειμένου να βελτιωθεί τόσο η αποδοτικότητα στην εξαγωγή όσο και για να αποδίδει ατμό που να είναι πυκνός και γευστικός ταυτόχρονα. Επιλέξτε την αγαπημένη σας θερμοκρασία μεταξύ 37 °C και 221 °C με τη βοήθεια της ωραίας οθόνης OLED, περιμένετε μέχρι τη δόνηση της συσκευής που υποδεικνύει ότι η θερμοκρασία έχει φτάσει στην επιθυμητή τιμή και προχωρήστε στην εισπνοή πυκνού ατμού από το υλικό της επιλογής σας. Το Boundless CFX έχει τη δυνατότητα να ατμοποιεί αποξηραμένα βότανα χωρίς αξεσουάρ και κεριά(wax)/έλαια με τη βοήθεια της δεξαμενής που περιλαμβάνεται.

Δύο ισχυρές μπαταρίες χωρητικότητας 2500 mAh θερμαίνουν τη συσκευή μέσα σε 20-25 δευτερόλεπτα και επιτρέπουν έως και 15 κύκλους ατμίσματος ανά φόρτιση. Το Boundless CFX φορτίζεται με ένα καλώδιο USB το οποίο σας επιτρέπει να το φορτίζετε από περισσότερα σημεία χωρίς να χρειάζεστε έναν ογκώδη μετασχηματιστή. Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου δύο ώρες. Ο συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός του CFX κάνουν εύκολη την μεταφορά του στην τσέπη σας όταν χρειάζεται να ατμίσετε εκτός σπιτιού. Το επιστόμιο είναι ασφαλισμένο στη θέση του με μαγνήτη και εφαρμόζει με περιστροφική κίνηση.
Χαρακτηριστικά
Πλήρως απομονωμένη δίοδος αέρα
20 δευτερόλεπτα χρόνος προθέρμανσης, ισχυρό θερμαντικό στοιχείο 80 watt
Πλήρης έλεγχος θερμοκρασίας (37 °C – 221 °C)
Ψηφιακή οθόνη OLED (4.3 εκ.)
Εναλλαγή σε βαθμούς Φαρενάιτ (F) και Κελσίου (C)
Εύκολος και συνεχής ατμός (με όλους τους τύπους υλικών άλεσης)
Μεγάλη χωρητικότητα θαλάμου
Κατάλληλος για αποξηραμένα βότανα και συμπυκνώματα

Το Boundless CFX συναγωνίζεται τους καλύτερους φορητούς ατμοποιητές γεγονός που είναι αξιοσημείωτο δεδομένης της τιμής του. Αν ψάχνετε για έναν φορητό, εύκολο στην χρήση, ισχυρό ατμοποιητή με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και σύντομο χρόνο θέρμανσης που να μπορεί να αποδώσει πυκνά σύννεφα ατμού τότε μην ψάξετε αλλού, το CFX φτιάχτηκε για εσάς.

Αξεσουάρ (Συμπεριλαμβάνονται)
Καλώδιο USB
Δεξαμενή για Υγρά/Κεριά
Δεξαμενή για έλαια/συμπυκνώματα
Εργαλείο συσκευασίας/πλήρωσης
Βούρτσα καθαρισμού
Εγχειρίδιο χρήστη

Απίστευτη δύναμη
Με 80W ισχύ οι χρόνοι θέρμανσης του Boundless CFX δεν ξεπερνούν τα 20 δευτερόλεπτα και με αυτή την ποσότητα ισχύος θα έχετε πυκνό και γευστικό καπνό από την πρώτη κιόλας ρουφηξιά. Προκειμένου να διατηρηθεί η χωρητικότητα των 2500 mAh που αποθηκεύεται στις δύο ενσωματωμένες μπαταρίες, το CFX έχει τη δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης σε 5 λεπτά. Με μια πλήρη φόρτιση, μπορείτε να αναμένετε έως και 15 κύκλους ατμίσματος με την κάθε περίοδο λειτουργίας να διαρκεί 5 λεπτά.

Η τεχνολογία μεταγωγής θερμότητας του CFX λειτουργεί τραβώντας αέρα από το κάτω μέρους της συσκευής όπου τα θερμαντικά στοιχεία είναι τοποθετημένα δια μέσου ενός κεραμικού θαλάμου θέρμανσης. Τα βότανα δεν έρχονται ποτέ σε άμεση επαφή με το θερμαντικό στοιχείο.

Διακριτικός σχεδιασμός
Το Boundless CFX διαθέτει μοντέρνα εμφάνιση με φωτεινή οθόνη OLED και λαβή που δίνει σταθερή αίσθηση στο χέρι. Αυτός ο ατμοποιητής μοιάζει ακριβώς όπως ένα κινητό τηλέφωνο και μπορεί να χωρέσει σε κάθε τσέπη. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 7,0 x 3,2 x 12,9 εκ. και έχει επίσης μικρό βάρος (μόνο 208 γρ.). Το εξωτερικό του CFX διαθέτει μια επίστρωση σιλικόνης ώστε να διατηρεί τον ατμοποιητή δροσερό κατά την περίοδο ατμίσματος και επίσης καθιστά την συσκευή πιο ανθεκτική στην φθορά.

Πώς χρησιμοποιείται
Αποκαλύψτε τον θάλαμο βοτάνων σύροντας απλώς το επιστόμιο το οποίο είναι κλειδωμένο με μαγνήτη μακριά από το σώμα του ατμοποιητή. Τοποθετήστε βότανα σε μικρά κομμάτια εντός του θαλάμου και σύρετε προς τα πίσω. Ενεργοποιήστε τον CFX πιέζοντας τον διακόπτη λειτουργίας 5 φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα και συνεχίστε χρησιμοποιώντας τα βέλη πάνω και κάτω κοιτάζοντας παράλληλα την οθόνη προκειμένου να επιλέξετε την επιθυμητή θερμοκρασία. Σε περίπου 20 δευτερόλεπτα η συσκευή θα λειτουργεί στην επιλεγμένη θερμοκρασία και μπορείτε να ξεκινήσετε εισπνέοντας πυκνά σύννεφα ατμού.

Αν επιθυμείτε να ατμοποιήσετε συμπυκνώματα όπως κεριά και έλαια, χρησιμοποιήστε απλώς το εργαλείο πλήρωσης (dabber) που περιλαμβάνεται για να γεμίσετε τη δεξαμενή και τοποθετήστε τα στον θάλαμο.

Για καλύτερη ποιότητα ατμού χρησιμοποιήστε τα αποξηραμένα βότανα περίπου στους 185°- 200°C και μετά το μέσο της περιόδου λειτουργίας αυξήστε την θερμοκρασία κατά μερικούς βαθμούς ώστε να απολαύσετε στο έπακρο τα βότανα. Τα κεριά και τα έλαια ατμοποιούνται καλύτερα στην ίδια θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας οπότε ρυθμίστε τον CFX περίπου στους 190°- 205° C ανάλογα με την πυκνότητα του κεριού. Όταν χρησιμοποιείτε έλαια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χαμηλότερη θερμοκρασία που θα κυμαίνεται γύρω στους 185° – 200°C προκειμένου να ατμοποιηθούν τα προϊόντα αυτά. Ο ατμοποιητής Boundless CFX θα σας προσφέρει ποιότητα και πεντακάθαρό καπνό πάντοτε.

Εγγύηση
Όλοι οι ατμοποιητές Boundless CFX είναι παντελώς αυθεντικοί και καλύπτονται από 2ετή εγγύηση.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ατμοποιητής Boundless CFX”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *